2024 Zone3 Dames Yulex Lange Mouwen Swimsuit NA23WYLSS103 - Navy

ZONE3 Dames Yulex Lange Mouwen Swimsuit

144,99 €
Vind uw maat
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: NA23WYLSS103Kleur: Navy

Het Yulex® Natural Rubber Badpak met lange mouwen voor dames is gemaakt voor al je avonturen in open water. Met een dikte van 1,5 mm en volledige bedekking op de rug en armen biedt het warmte en bescherming tegen de elementen terwijl het veel bewegingsvrijheid biedt, ongeacht de activiteit. Het is ook milieuvriendelijk; door het gebruik van natuurlijk rubber is de CO2-uitstoot van het pak tot 80% verminderd, wat een groenere toekomst voor de volgende generatie open water zwemmers mogelijk maakt.

Bekijk hier de WSO Swim Guides

DE DETAILS:

  • Yulex® natuurrubber- Een primeur voor ZONE3, Yulex® natuurrubber is een plantaardig alternatief voor traditioneel geproduceerd neopreen dat de ecologische voetafdruk van het kledingstuk drastisch vermindert.
  • Flexibiliteit- Platte naden met een laag profiel en naadloze panelen onder de armen bieden onbeperkte bewegingsvrijheid, comfort en verminderen de kans op schuren.
  • 100% gerecycled polyester buiten- en binnenstof- De duurzame gerecyclede polyester buitenstof versterkt de eco-credentials van het kledingstuk en maakt een groenere toekomst voor groenere open water zwemkleding mogelijk.
  • 1,5 mm dik Yulex® natuurrubber- 1,5 mm dik zorgt voor warmte en bescherming tegen de elementen terwijl de drager vrij kan bewegen, ongeacht de activiteit.
  • Volledige YKK-rits aan de voorkant- De YKK-rits aan de voorkant over de hele lengte zorgt voor een makkelijke instap en ondersteuning over de borst en maakt het makkelijk om aan en uit te trekken, zelfs als je vingers koud zijn!
  • Zigzag openingen- Zigzag manchetten en zoom voorkomen afspoelen en houden het pak op zijn plaats.

Ideaal voor buiten zwemmen, surfen of paddleboarden. Het Yulex® Long Sleeve zwempak is gemaakt van flexibel 1,5 mm Yulex® natuurrubber en beschermd met zachte maar duurzame gerecyclede polyester stoffen. De technische samenstelling, gecombineerd met volledige bedekking over de rug en armen, zorgt voor kernwarmte waar het belangrijk is. Bescherm jezelf tegen de elementen en geniet van de superieure bewegingsvrijheid.

Het pak heeft flatterende panelen en een naadloos paneel onder de armen voor meer flexibiliteit. Elke naad is duurzaam, gestroomlijnd en minimaliseert schuren dankzij de flatlockconstructie en de verhoogde stretch geeft het pak ook flexibiliteit. De YKK-rits aan de voorkant en de grote ritstrekker maken het aan- en uittrekken veel gemakkelijker en als het pak eenmaal dichtgeritst is, sluit de voorgevormde kraag goed aan rond de nek voor een comfortabele afsluiting. Om het pak op zijn plaats te houden en te voorkomen dat er ongewenst koud water binnendringt, vind je een zigzagsteek op de beenopeningen en manchetten.

Het Long Sleeve Swimsuit heeft een iets lossere pasvorm dan je standaard Tri wetsuit, maar moet strak zitten om maximale warmte te bieden. Het kan alleen worden gedragen of onder een wetsuit voor extra isolatie.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info


Meer Zoals Dit




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.