Winkelen Wetsuit Assortiment

Helpen bij het kiezen van uw perfecte wetsuit, is in het hart van Watersports Outlet sinds wij begonnen zijn in 2004, want wij houden van watersport net zo veel als u. Wat uw budget dan ook is, bieden wij hoge kwaliteit wetsuits van de top surf merken, waaronder Billabong, Mystic, Animal, Quiksilver, Roxy, Gul en 2XU zijn. Voorradig in ons magazijn, en klaar voor snelle levering, zodat u vandaag winkelen kan voor winterpakken, wetsuits met capuchon, shorties en voorjaars-neopreen tops, rash vesten, laarzen, handschoenen, kappen en zelfs zonnepakken voor peuters.

Geschikt voor koud water

5/6mm Hooded Wetsuits 5/6mm Hooded Wetsuits
5mm Wetsuits 5mm Wetsuits

Geschikt voor koele water

4mm Wetsuits 4mm Wetsuits
3mm Wetsuits 3mm Wetsuits

Geschikt voor warme water

2mm Wetsuits 2mm Wetsuits
Shorty Wetsuits Shorty Wetsuits

We offer every choice of size, style, colour and brand, but in the face of such a big selection how to choose your wetsuit? While we have a great returns policy, it's much less hassle to get things right first time - which is why we've broken down the key features and how they relate to intended use in this blog.


Hoe kies ik een wetsuit?

Er is een enorme hoeveelheid variatie tussen wetsuits, maar laat dit u niet afschrikken. Wij hebben het onderverdeeld in de belangrijkste categorie, om u te helpen met het kiezen van uw volgende pak.

Dikte: Wetsuit dikte wordt gemeten in millimeters, en u zult in staat zijn om dit gemakkelijk te vinden in de productbeschrijving van al onze wetsuits. Sommige hebben slechts één dikte van neopreen, bijvoorbeeld een 2 mm shorty. Meestal, zijn wetsuits gemaakt met een combinatie van neopreen diktes, een ‘3/2 wetsuit’ bijvoorbeeld, gebruikt 3mm neopreen in de torso, waar u het warmte nodig heeft, en 2 mm in de benen en armen waar het meeste flexibiliteit nodig is.

Entry Systeem: U zult achterkant rits, borst/voorkant rits en zipperless wetsuits kunnen vinden op onze website, en welke u kiest is grotendeels uw persoonlijke voorkeur. Achterkant rits pakken zijn over het algemeen gemakkelijker er aan en eruit te krijgen, maar zipperless zullen de meeste flexibiliteit bieden.

Sport: Denk na over wat u van plan bent om uw wetsuit te gebruiken voor. Surfers en kayakkers zullen profiteren van extra flexibiliteit om de armen en schouders heen, terwijl zeilers extra versteviging op de ruggen, aan de dijen, en knieën waarderen, en triatleten zullen op zoek naar een optimale stroomlijning, stretch en een pak dat is makkelijk om er ann en uit te krijgen voor overgangen.

Hoe moet een wetsuit fit?

Een wetsuit moet als twede huid passen, want het werkt door het vangen van een zeer dunne laag water tegen de huid en gebruikt het om uw lichaam te isoleren. Als uw wetsuit te groot is, zal het te houden water doorspoelen, en koud water in laten trekken. Als het te klein is, is er minder ruimte voor die waterlaag, plus, natuurlijk zult u ook niet zo goed kunnen bewegen.

Wat dikte wetsuit heb ik nodig?

Warm water - Als u gebruik maakt van uw plaatselijke strand tijdens de zomer, of ergens tropische zult gaan, zal u iets lichtgewicht en flexibel nodig hebben. Wij raden wetsuits gemaakt van 2mm neopreen of minder - ideaal om uw core temperatuur te houden, bescherming tegen windchill en UV-stralen, zonder afbreuk te doen aan de flexibiliteit. Wij bevooraden alles, een voorjaars pak, een shorty of een super licht gewicht competitie pak voor het surfen, maar ook alles wat daar tussenin zit. Wij hebben zelfs wetsuit modellen die hetzelvde prijs is bij supermarkten, maar van grote merken, perfect voor opgroeiende kinderen die snel de volgende maat nodig hebben.

Koel water - Voor de koelere water, raden wij een volle-lengte pak aan om u warm en beschermd te houden. Een pak die van 4mm of 3mm neoprren gemaakt is, is ideaal, zodat u actief en comfortabel langer kunt verblijven. Een 3/2 wetsuit kan heel goed dubbel voor warm en koeler water en is een nietje voor elke watersporter, of u nu op zoek bent naar een betaalbare eerste wetsuit of de nieuwste voorstelling technologie.

Koud water - Wanneer de temperatuur echt daalt, hoef je niet wilt worden in of rond het water in iets minder dan een 5mm wetsuit. Je ziet veel van onze top pakken omvatten thermische voeringen, zoals de Billabong Grafeen assortiment en Rip Curl's FlashBomb pakken, die een groot verschil maken in het houden van u warmer langer. Voor de echte winter strijders, een geïntegreerde of afzonderlijke neopreen kap is een must, alsmede bescherming voor handen en voeten. Wij hebben een scala aan hooded wetsuits hier, evenals wetsuit kappen, handschoenen en laarzen in onze brede waaier van wetsuit accessoires.

If you're still not sure, or have any other questions about wetsuits or watersports, contact our friendly and knowledgeable customer service team. You can also head over to our wetsuit blog for guides covering wetsuit thickness choices to care and repair, plus reviews of the latest models that are always arriving here.

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.