Reef

Reef

Slippers zijn ideaal voor de zomer ??en om een comfortabel paar te vinden hoeft niet zo lastig te zijn als u zou denken. Reef-slippers zijn ontworpen om uw voeten te ondersteunen en zijn duurzaam genoeg om het hele seizoen, en langer, mee te gaan. Elk aspect ervan is afgestemd op die ontspannen, surfende levensstijl. Toen pro-surfer Mick Fanning voor de grap voorstelde om een ??flesopener op de zool van de sandaal te plaatsen, is dat precies wat Reef deed. Nu zijn de Mick Fanning Reef Flip Flops met flesopener een van hun grootste verkopers! Hun collectie comfortabele teenslippers voor mannen, vrouwen en kinderen strekt zich ook uit tot teenslippers van veganistisch leer, teenslippers die geschikt zijn om nat te worden, en teenslippers voor kinderen met een verwijderbare rugband voor een veilige pasvorm... Ontdek meer over Reef.

Reef-slippers en sandalen zijn je meest comfortabele optie voor deze zomer. Ons brede assortiment Reef-schoenen omvat teenslippers met ondersteuning van de voetboog, brede of dunne banden, een verwijderbare achterband op de kindersandalen en zelfs een ingebouwde flesopener voor die post-surfbieren - uiteraard niet op de kinderschoenen! De Reef Cushion teenslippers zijn Reef's kenmerkende comfortabel voetbed, met anatomische ondersteuning van de voetboog en hielcups, waardoor ze perfect zijn om langs het strand, door de stad of gewoon naar het hotel zwembad te wandelen. Reef teenslippers zijn verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen in alle maten en kleuren - van effen tot stippen en van strepen tot glitters - dus wat uw strandstijl ook is, u hoeft geen last te hebben van pijnlijke voeten en blaren. Koop ze snel om ze op tijd te hebben voor uw volgende avontuur.

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.