Gebruiksvoorwaarden

Laatst geupdate 14/12/2020

Verkoop van producten

Ons contract

Wanneer u een bestelling plaatst om een product van watersportsoutlet.nl te kopen, dan sturen wij u een e-mail met ontvangsbewijs van uw order. De bevestigingsmail wordt automatisch verstuurd zodat u bevestiging heeft van de details van uw bestelling.

Productomschrijving en beschikbaarheid

We doen er alles aan om te verzekeren dat alle omschrijvingen, specificaties, kleuren en prijzen correct zijn. Afgebeelde kleuren kunnen echter afwijken naargelang uw scherm en we streven ernaar deze zo accuraat mogelijk weer te geven. Alle maten zijn bij benadering aangezien maten kunnen variëren naargelang de fabrikant die onze producten levert.

Alle foto’s zijn indicatief voor het product. In zeldzame gevallen kunnen kleine of subtiele verschillen tussen het product en de foto van de fabrikant voorkomen. Deze verschillen worden verduidelijkt in de productomschrijving. Gelieve dit zorgvuldig na te lezen alvorens een product aan te kopen om ontevredenheid te vermijden.

Alle items worden aangeboden naargelang de beschikbaarheid op het moment van de aankoop. Wanneer een product wordt besteld dat niet op stock blijkt te zijn, dan zullen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte brengen. Bestellingen worden alleen aanvaard eens de goederen zijn opgestuurd.

Prijzen en betalingen

Alle prijzen en aanbiedingen zijn onderworpen aan beschikbaarheid. We doen ons best om te verzekeren dat alle productomschrijvingen, foto’s en prijzen correct over de hele website worden afgebeeld, met uitzondering van fouten en weglatingen. Uw betaalmethode wordt in rekening gebracht op het moment dat u de bestelling te bevestigen.

Douane

Klanten buiten Europa zijn verantwoordelijk voor lokale importrechten en -taksen die van toepassing kunnen zijn. We hebben geen vat op deze kosten en kunnen niet voorspellen wat deze zullen zijn. Indien onzeker, gelieve hiervoor uw lokale douanekantoor te contacteren voor meer informatie. Internationale klanten dienen zich bewust te zijn van het feit dat levering over de grenzen zouden kunnen geopend worden voor inspectie door de douane.

BTW terugbetaling op export van de EU (Retail Export Scheme)

Als een bedrijf dat enkel online bestellingen aanbiedt, komt watersportsoutlet.nl wettelijk niet in aanmerking om deel te nemen aan de Retail Export Scheme, dewelke BTW terugbetaalt aan klanten wanneer ze goederen aankopen voor persoonlijke export buiten de EU.

Enkel goederen die rechtstreeks van ons magazijn worden aangekocht, komen in aanmerking voor BTW terugbetaling bij ontvangst van het ingevulde 407 formulier dat werd afgetekend door de douane op het moment van het verlaten van de EU en teruggestuurd naar ons.

Uw bestelling

U heeft het recht de bestelling te annuleren en een volledige terugbetaling te ontvangen vóór de verzending. Indien u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, heeft u het recht het order binnen 60 dagen na ontvangst te annuleren. U dient de goederen naar ons terug te sturen op eigen kosten in ongebruikte en herverkoopbare staat, samen met een kopie van uw factuur en een schrijven dat de reden van de retour verduidelijkt. Zorg ervoor dat u bewijs van verzending verkrijgt aangezien we niet verantwoordelijk zijn voor het niet aankomen van retours.

Promotions

Any credit accrued from a Watersports Outlet promotion must be used within two years of the date the amount was credited to the account. If you return an order where you have benefited from a promotion and spent that credit (e.g. new customer credit) we will deduct the amount from the refund.

Retours

Zie hiervoor ons retourbeleid.

Terugbetalingen

Producten die binnen onze 60 dagen retourbeleid worden teruggestuurd, worden geinspecteerd en terugbetalingen zullen op de dag van aankoop worden uitgevoerd. Leverkosten zullen niet worden terugbetaald, in navolging van de The Consumer Contracts Regulations wet van 2013 (die de UK Distance Selling Regulations vervangt). Klik hier voor meer details.

Garantieclaim

Watersports Outlet biedt 12 maanden garantie tegen fabricagefouten. Elk product dat via watersportsoutlet.nl wordt verkocht, heeft een garantieperiode van 12 maanden bij de fabrikant tenzij anders vermeld. Wanneer een defect wordt gevonden binnen deze periode, dan sturen wij het product naar de fabrikant terugsturen ter reparatie of vervanging op hun kosten. Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

Als je een product met verlengde garantie hebt gekocht, wordt de extensie aangeboden door het merk en niet door Watersports Outlet. Als u een probleem ondervindt met een product buiten de garantie van 12 maanden die wordt aangeboden door Watersports Outlet, moet u contact opnemen met het merk om een claim in te dienen.

Overmacht

We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor enige vertraging of faling van onze verplichtingen onder deze voorwaarden wanneer deze vertraging of faling wordt veroorzaakt door een geval van overmacht. Voorbeelden hiervan zijn vertragingen door weersomstandigheden maar dit kunnen ook andere redenen zijn. Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

Onze gegevens

B2C Distribution International BV (Watersports Outlet)

KvK 66444713.

Btw NL856556427B01.

Geregistreerd kantoor

Herman Boerhaavelaan 104, 7415 EX, Deventer, Nederland.
Retour op dit adres niet geaccepteerd

Om goederen te retourneren, kunt u terecht op onze rendement pagina.

Gebruik van deze website

Uw account

Wanneer u een account aanmaakt op watersportsoutlet.nl dan aanvaardt u alle verantwoordelijkheden voor acties die gebeuren onder uw account en met uw paswoord. Neem alsjeblieft de nodige stappen om uw accountgegevens veilig te stellen. Indien u reden heeft aan te nemen dat de veiligheid van uw account werd geschaad, neem dan meteen contact met ons op.

Gelieve erop te letten dat alle gegevens die u ons geeft wanneer u een account aanmaakt of wanneer u een bestaande account update, deze correct en volledig zijn. We behouden ons het recht toegang tot de website te weigeren, accounts onbruikbaar te maken, gegevens van een account te verwijderen of bewerken of een bestelling te annuleren in onze naam. In dit geval zullen er geen kosten zijn voor de klant.

Uw privacy

Bekijk hiervoor ons privacybeleid.

Indien u verdere vragen heeft over deze voorwaarden, check dan onze FAQ.

Indien u nog steeds niet zeker bent, stuur ons een e-mail op het adres [email protected]. We zijn net zo toegewijd in het beantwoorden van klantenvragen over privacy dan in algemene klantenvragen.

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.