Sta op SUP

Stand Up Paddle Boarding

Bij Watersports Outlet hebben wij een passie voor SUP, één van de snelst groeiende activiteiten op het water. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan van paddle boards, SUP peddels, en om uw dag op het water nog beter te maken, hebben wij een assortiment van de juiste kleding, wetsuits, veiligheidsuitrusting en accessoires.


De aanschaf van een stand-up paddle board (ook SUP genoemd) is een van de goedkoopste en meest handige manieren om te blijven drijven, alst u langs de kust of langs rustige meren, rivieren en kanalen vaart.

Er zijn een aantal beslissingen te maken. U kunt bijvoorbeeld voor een robuuste harde SUP board kiezen, maar kopers kiezen nu vaak voor opblaasbare paddle-planken, die opmerkelijk in de opgeblazen toestand stijf zijn, maar als ze leeg zijn, kan gemakkelijk vervoerd en opgeslagen worden. U zult ook zien dat er verschillende soorten van paddle-planken zijn. Allround modellen zijn meestal een goede keuze voor de eerste keer. Er zijn ook meer specifieke opties voor touring, racen en surfen. U kunt zelfs varen met een Windsup kit met enkele paddle-planken. Lees onze board type gids.

SUP enthousiasts kunnen hun board voor veel watersporten gebruiken zoals, familie plezier, safari's, vissen en ook meer fysiek activiteiten zoals golf vangen, of zelfs yoga. Voor de meerderheid, rustig varen is genoeg, maar zelfs dat, geeft u fitness training van de benen, torso en armen, zonder dat het te vermoeiend is. Als u ontspannen wil, of gewoon genieten van het buitenleven, heeft u een kant-en-klare platform op het water, waar u zittend of liggend uw omgeving kunt genieten.

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.