Gill

Gill

Gill produceert technische kleding van hoge kwaliteit voor diverse wateractiviteiten. Het merk werd in 1975 opgericht door Nick Gill, een fervent zeiler die een assortiment zeilproducten wilde creŽren zonder compromissen; de beste stoffen, de beste eigenschappen, de beste kwaliteit. Gill wordt al meer dan 45 jaar vertrouwd en is uitgegroeid tot een gevestigd merk voor technische kleding dat zowel op als naast het water in de behoeften van de consument voorziet. Gill blijft innovatief design combineren met de nieuwste stoftechnologie om de prestaties van het assortiment te verbeteren. Bij Wetsuit Outlet vind je alle topmodellen van Gill, zoals ZenTherm en ZenLite voor dinghy zeilen, en de baanbrekende natweeruitrusting voor zeiljachten zoals de OS2 en OS3 zeilsystemen, die uitzonderlijke waterdichte en ademende bescherming bieden voor offshore en kustzeilen in verschillende prijzen en stofgewichten. Je kunt ook onverslaanbare kortingen krijgen op uitverkoopvoorraden en kleding van vorig seizoen op onze Gill Sale pagina... Ontdek meer over Gill.

Laad meer resultaten

Watersports Outlet is uw ultieme Gill Marine-winkel, met honderden Gill-zeilproducten die klaar zijn voor een snelle levering. Blader door Gill fleeces, basislagen en hoeden voor jachtzeilen, premium ademende waterdichte kleding zoals de Gill Race Fusion-jas, die zorgt voor maximale technische gebruik tijdens het racen. Gill Marine is begonnen met het rubberboot zeilen, dus het is geen verrassing dat zij een indrukwekkend assortiment zeil uitrusting en kleding hebben, zoals een grote keuze van neopreen vesten, skiff pakken, trapeze harnassen, performance laarzen, rashvesten, sprayvesten en zeilhandschoenen. Naast alle technische uitrusting, verkopen wij een selectie van hoogwaardige Gill-bootkleding, zoals UV-tops, drijvende zonnebrillen en poloshirts, die ideaal zijn om te chillen aan de die of aan zee of aan het land gedragen kan worden. Hoogtepunten zijn onder meer lichtgewicht jassen en jassen zoals de Gill Hydrophobe Down Jacket en de Navigator Jacket - beide zijn veelzijdige opties voor dagtochten aan h

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.