Gill

Gill

Gill Marine produceert hoogwaardige technische kleding voor jacht en rubberboot zeilen. Gebouwd op de reputatie van de originele uitrusting voor slecht weer van oprichter Douglas Gill, zit het uitgebreide assortiment zeilkleding voor heren en dames ontworpen met geavanceerde functies om uitstekend te kunnen zeilen. Bij Wetsuit Outlet vind u alle top kledinglijnen van Gill, zoals de nieuwe Gill ZenTherm-serie voor rubberboot zeilen, en fantastische jachtuitrusting voor nat weer en de OS2- en OS3-zeiljassen en -broeken, die uitzonderlijke waterdichte en ademende bescherming bieden voor offshore zeilen in verschillende prijzen en stoffen. Uw kunt ook grote kortingen op kleding in de uitverkoop van vorig seizoen kopen op onze Gill uitverkoop pagina... Ontdek meer over Gill.

Laad meer resultaten

Watersports Outlet is uw ultieme Gill Marine-winkel, met honderden Gill-zeilproducten die klaar zijn voor een snelle levering. Blader door Gill fleeces, basislagen en hoeden voor jachtzeilen, premium ademende waterdichte kleding zoals de Gill Race Fusion-jas, die zorgt voor maximale technische gebruik tijdens het racen. Gill Marine is begonnen met het rubberboot zeilen, dus het is geen verrassing dat zij een indrukwekkend assortiment zeil uitrusting en kleding hebben, zoals een grote keuze van neopreen vesten, skiff pakken, trapeze harnassen, performance laarzen, rashvesten, sprayvesten en zeilhandschoenen. Naast alle technische uitrusting, verkopen wij een selectie van hoogwaardige Gill-bootkleding, zoals UV-tops, drijvende zonnebrillen en poloshirts, die ideaal zijn om te chillen aan de die of aan zee of aan het land gedragen kan worden. Hoogtepunten zijn onder meer lichtgewicht jassen en jassen zoals de Gill Hydrophobe Down Jacket en de Navigator Jacket - beide zijn veelzijdige opties voor dagtochten aan h

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.