Contacteer ons

COVID-19 Verklaring

Geachte klanten,

We hopen dat dit bericht u en uw dierbaren gezond en veilig vindt. Samen gaan we uitdagende en ongekende tijden tegemoet. Wees gerust, we nemen waakzaam alle nodige stappen om de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de overheid te volgen, zoals werken op afstand en nieuwe strenge schoonmaakschema's.

Het magazijn is volledig operationeel. Bestellingen worden nog steeds verzonden zoals ze zijn ontvangen en al onze Britse en internationale koeriers blijven leveren.

Ons deskundige klantenserviceteam staat klaar om te helpen en werkt op normale uren. Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via telefoon, e-mail, livechat of sociale media.

We zetten ons meer dan ooit in om ons doel te bereiken: u voorzien van de beste uitrusting om u te helpen het meeste uit uw tijd op het water te halen. Tijd die in onze snel veranderende situatie nog kostbaarder is.

Pas op en blijf veilig, voor ons allemaal hier bij Watersports Outlet.

E-mail

We staan steeds klaar om u te helpen, wat betreft betrouwbaar productadvies, of om u te helpen uw order online of via de telefoon te plaatsen.

Voordat u ons contacteert, kunt u steeds onze FAQ pagina raadplegen waar we een antwoord geven op de meest gestelde vragen. Als u geen antwoord vindt op uw vraag, gelieve onderstaande formulier in te vullen en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Heeft u snel een antwoord nodig? Dan kunt u best bellen op het nummer 0044 1702 295678.Sociale Media

We vinden het leuk dat u blij bent met wat u heeft aangekocht en dit ook toont, gebruik hiervoor #helloWSO op sociale media. Volg/like ons om op de hoogte te blijven van de laatste watersportnieuwtjes, videos en beelden, check onze nieuwste promoties en nieuwe items.Openingsuren

Maandag Ė Vrijdag: 10:00 - 18:00 CEST
Zaterdag: Gesloten tot nader bericht
Zondag: gesloten

Email: [email protected]
Tel: 0044 1702 295678


Geregistreerd Adres

B2C Distribution International BV (Watersports Outlet)
Herman Boerhaavelaan 104, 7415 EX, Deventer, Nederland.

Retour op dit adres niet geaccepteerd

Warehouse Adres

Harderwijkerstraat 17, 7418 BA, Deventer, Nederland.


Retours

Om goederen te retourneren, kunt u terecht op onze rendement pagina.


Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.