Billabong

Billabong

Billabong is een grote naam in de surfwereld, bekend om nieuwe grenzen te leggen van wetsuittechnologie en het consequent produceren van uitzonderlijke wetsuits, rashvesten en surfaccessoires. Het assortiment wetsuits van Billabong loopt altijd voorop en biedt zowel stijl als praktische gebruik in alle lijnen, en wij bieden meer dan 500 producten van deze Australische fabrikant, allemaal op voorraad voor levering nu. Hun nieuwste innovatie is het gebruik van een enkele laag koolstofatomen in de voering van de Furnace Graphene-serie. Dit materiaal is dunner dan papier, maar betekend dat Billabong zit tussen de warmste wetsuits op de markt die u comfortabel tijdens het watersport houdt. Dit soort revolutionaire doorbraak is waarom u op Billabong-wetsuits kunt vertrouwen die warm, goed rekbare en comfortabele zijn... Ontdek meer over Billabong.

Laad meer resultaten

Als u nog niet genoeg goede dingen over Billabong gehoord heeft, zijn wij hier om u er attent aan te maken dat Billabong, naast alle ongelooflijke surftechnologie aan de binnenkant, veel aandacht ook aan de buitenkant besteedt zodat u er geweldig uit ziet. Blader verder, en u zult zien dat het Salty Dayz-wetsuitassortiment hebben de meest spectaculair patronen en ontwerpen van alle Billabong dames wetsuits, maar houden de technische kenmerken zoals de warme thermische voering. Als u een geweldig wetsuit wilt voor een lage prijs, die veel beter als de wetsuits die te koop zijn in de supermarkt, bekijk dan de Billabong Intruder en Launch-selectie die goedkoop wetsuits voor dames en heren bieden die perfect zijn voor degenen die op het water net beginnen. Billabong produceert ook een ongelooflijke collectie surfaccessoires, waaronder laarzen, handschoenen, kappen, autostoelhoezen en uitslagvesten. Vergeet niet naar onze Billabong-uitverkooppagina te gaan om ons brede assortiment opruimingsvoorraad en andere gewe

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.