Droogpakken

Droogpak Winkel

Een droogpak is de perfecte manier om het seizoen te verlengen en om die leuke watersport activiteiten te blijven doen ondanks het koude weer en watertemperatuur. Wij hebben de perfecte selectie droogpakken voor heren, dames en kinderen die geschikt zijn voor zeilen, kajakken, kitesurfen en vele andere watersporten.


Een moderne droogpak is gemaakt van ademende, waterdichte, stoffen met nek en pols seals in verschillende flexibele materialen, een keuze uit geïntegreerde sokken of enkelboeien, en verschillende ritssluitingen. Als u door onze droogpakken bladert, zult u zien dat veel zijn gebundeld met een fleece onderpak of een opbergtas; beide zijn geweldige accessoires om aan uw bestelling toe te voegen. Voor nog meer bescherming, kunt u ook onze grote selectie neopreen handschoenen, kappen en laarzen bekijken. En vergeet niet om onze gids voor het kopen van een droogpak te lezen om u te helpen bij uw keuze.

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.