Ons Doel

Klantenservice is onze prioriteit

Of het nu gaat om een beginner die op zoek is naar een eerste wetsuit, voor een vriend of kennis, of een semi-professional die het juiste snufje zoekt – We zijn hier om u te helpen het juiste product voor u te vinden.

We menen het! Toegewijde enthousiaste mede-watersporters nemen de telefoon op, beantwoorden snel uw e-mails of u kan hen aanspreken in de showroom. Van het plaatsen van uw bestelling tot advies bij het dragen – Wetsuit Outlet is de hele tijd aan je zijde.

We verzenden vanuit onze eigen magazijnen

Hoe kunnen we de beste producten aan de laagste prijs aanbieden? In tegenstelling tot andere online verkooppunten, hebben wij een hele grote stock aangelegd. Dit betekent dat we de meest recente modellen van topfabrikanten meteen rechtstreeks uit ons eigen magazijn kunnen opsturen naar u thuis op een ongelofelijk snelle manier!

Wanneer onze stock vermindert, bestellen we gewoonweg meer bij en slaan het veilig op in ons magazijn waar het klaarstaat om naar onze gelukkige klanten van over de hele wereld te vertrekken.

Voor ieder budget wat wils

We zijn een online “one stop shop” – wat betekent dat we niet alleen wetsuits aanbieden, maar ook alle andere watersportkledij en materiaal. Van UV uitslagvesten tot zonnecrème, van wetsuits tot drysuits met thermische bescherming; voor ieder familielid is er wel iets te vinden.

Naast het feit dat we splinternieuwe producten stockeren met de laatste nieuwe technologie, check zeker ook onze solden en uitverkoop voor producten die uit verkoop gaan, koopjes uit het vorige seizoen en retours.

We zijn de grootste in Europa

Sinds 2004 is Wetsuit Outlet uitgegroeid van een bescheiden éénmanszaak tot de grootste leverancier van watersportkledij en -materiaal in Europa. Hoe doen we dat? Makkelijk – Goede producten, de laagste prijzen en de beste klantenservice op de markt.

U kunt gerust winkelen aangezien we meer dan 100.000 stukken op stock hebben en we reeds meer dan 600.000 bestellingen & een miljoen producten wereldwijd hebben verzonden sinds 2004.

We doen wat we beloven

We houden van watersport! Dat is waarom we doen wat we doen.

De zomer is te kort! Wetsuit Outlet biedt u kledij aan waarmee u het hele jaar door watersporten kunt beoefenen. Laten we gebruik maken van het beste en meest belangrijke deel van onze planeet!

Doing our bit for the Ocean

We understand it is our responsibility to be as sustainable and green as possible when helping our customers get the most from their time on the water. Find out more about the steps we are taking to protect our oceans.

Staff group photo
We zijn hier om u te helpen!

Contacteer Ons
Our showroom Our huge warehouse in Shoeburyness
Laatste producten, solden en koopjes uit het vorige seizoen

Visiting from United States?

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.