Musto

Musto

Musto zeilkleding heeft een verdiende reputatie als zeer technisch en duurzaam, met een uitgebreide collectie van dinghy en jachtzeil uitrusting voor zowel racen als cruisen. U vindt in ons brede assortiment Musto-kleding en hoogwaardige zeiluitrusting - alles van zeiljassen en waterdichte broeken tot wetsuits en drijfhulpmiddelen, evenals casual kustkleding, zoals T-shirts, korte broeken en fleeces. Sinds oprichter Keith Musto besloot dat een doorweekte wollen zeiltrui niet leuk was om te dragen, staat dit Britse bedrijf bekend voor zijn hoge kwaliteit en innovatieve ontwerpen, niet alleen met zijn zeilkleding en waterdichte jassen, maar ook in zijn assortiment praktische en betrouwbare accessoires, waaronder droog tassen, rugzakken, handschoenen, schoenen en hoeden. Bij Wetsuit Outlet hebben wij altijd Musto's nieuwste technologie en de nieuwste kit voor levering de volgende dag, maar u kunt ook naar onze uitverkooppagina gaan, om door ons Musto-opruiming te bladeren van vorig seizoen en andere geweldige ko.. Ontdek meer over Musto.

Laad meer resultaten

Wij brengen een Musto outlet aan uw voordeur, met meer dan 450 lijnen in het uitgebreide assortiment van het bedrijf, allemaal klaar voor verzending. U kunt Musto-uitrusting voor nat weer kopen voor offshore-, kust- en kustzeilen, evenals alle essentiŽle lagen, waaronder fleeces, truien, bodywarmers, waterdichte broeken, korte broeken en zeiljassen, plus schoenen, laarzen en andere accessoires. Ga voor Musto-zeilopruiming en ongelooflijke kortingen naar onze uitverkooppagina voor aanbiedingen voor zowel heren- als dameskleding.

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.