2024 Zone3 Dames Tropical Palm Rug Ritssluiting Shorty Swimskin SS21WWTC101 - Black / Blue

ZONE3 Dames Tropical Palm Rug Ritssluiting Shorty Swimskin

374,99 €
Vind uw maat
  • Zone3 Womens Wetsuits:
  • S
  • M
  • L
  • XL
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: SS21WWTC101Kleur: Black/Blue

De snelste zwemshort ter wereld, gemaakt voor de snelste zwemmers ter wereld.

De Short Sleeve Swimskin is ontwikkeld in samenwerking met onze partners bij Yamamoto en heeft een revolutionaire FINA-goedgekeurde SCS-zwemstof die bijna geen weerstand door het water creëert.

Bekijk hier de WSO Swim Guides

DE DETAILS:

  • Yamamoto SCS-textiel op de voorkant van de borst verbetert de snelheid en vermindert de weerstand aanzienlijk als het lichaam naar voren accelereert.
  • X2R is een van de lichtste en meest comprimerende stoffen op de markt en is extreem hydrofoob met een waterabsorptie van slechts 5%.
  • Minimale, volledig verlijmde naden verminderen mogelijke weerstand.
  • Zwaar onderzochte paneelindeling voor een compressiepasvorm om weerstand te verminderen en volledige ondersteuning van het lichaam te bieden.
  • Ontworpen om te worden gedragen over een trisuit met korte mouwen, waardoor het ideaal is voor wedstrijden zonder wetsuit.
  • Uniek paneelontwerp met korte mouwen zorgt voor onbeperkte bewegingsvrijheid en volledige bedekking voor je trisuit eronder.
  • Ritssluiting met koord voor snelle verwijdering
  • Geschikt voor 70.3/Middle Distance en Full IM/Afstand zwemmen zonder wetsuit.

Wat maakt dit product anders

Een uniek pak met korte mouwen, met een pasvorm die is ontworpen voor snelheid en maximale bedekking.

Extreem waterafstotend, met het nieuwste Yamamoto SCS-materiaal.

Stijlvol, op Kona geïnspireerd, bedrukt ontwerp.

Verlijmde naden en high-tech nano gecoate stof.

Gebruikt en geliefd door de Pro's.

De Zone3 Kona Swimskin heeft korte mouwen en een ontwerp met tropische print als knipoog naar de wereldkampioenschappen Ironman van Kona. Het pak is ontworpen om de ultieme ondersteuning te bieden en de weerstand te verminderen tijdens het zwemmen zonder natpak.

Wat is SCS-zwemstof

Deze technologie is meestal te vinden op high-end wetsuitmodellen, maar is nu pas beschikbaar voor gebruik op zwemkleding die FINA- en WTC-goedkeuring nodig heeft.

Gebreide structuur met hoge dichtheid en 100% waterafstotende SCS-coating.

Dankzij de SCS-technologie (Super Composite Skin) heeft alleen het oppervlak van het pak een hydrofiele eigenschap, waardoor het voldoet aan de FINA-goedkeuring.

Een oppervlaktewrijvingsweerstand van 0,025cdf vergeleken met de industrienorm van 1,8cdf waardoor het de snelste zwemkleding ter wereld is.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info


Meer Zoals Dit




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.