2024 Red Paddle Co 12'0'' All Ride MSL Stand Up Paddle Board 001-001-005-0050 - Blue

Red Paddle Co 12'0'' All Ride MSL Stand Up Paddle Board

1071,79 €
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 001-001-005-0050Kleur: Blue

Een revolutie op het gebied van SUP toegankelijkheid, de 12'0" All Ride opblaasbare paddleboard is het resultaat van uitgebreid onderzoek, speciaal ontworpen om extra ondersteuning te bieden op het water. Met een stevige breedte van 34" voor stabiliteit en een volume van 395L voor maximale drijfvermogen is dit ons meest flexibele board - perfect voor zeer zware peddelaars, mensen met extra behoeften en zelfs voor tandempeddelaars die hulp nodig hebben.

De langwerpige vorm en drie vinnen zorgen voor een geruststellende rit, om nieuwe peddelaars te inspireren en vertrouwen op het water op te bouwen. Met zijn veelzijdige, inclusieve opties voor peddelaars en passagiers maakt de 12'0" All Ride een zo breed mogelijke deelname mogelijk.

Een volledig aanpasbaar, modulair ontwerp heeft beweegbare handgrepen, waardoor er vrije dekruimte is om te zitten of te liggen, plus meerdere bevestigingspunten voor speciale uitrusting (zoals een zitje - maar houd er rekening mee dat de All Ride niet geschikt is voor rolstoelen). De dekmat met dubbele textuur en kleurcodering helpt bij de positionering, terwijl een offset klep een onbelemmerde toegang bij de staart mogelijk maakt als dat nodig is.

DE DETAILS:

  • Aanpasbaar: speciaal ontworpen voor extra ondersteuning bij uiteenlopende behoeften.
  • Toegankelijk: een stevige 34" breedte zorgt voor stabiliteit, terwijl 395L aan volume volledige drijfvermogen biedt.
  • Meer vertrouwen: langwerpige vorm en drievinnenconfiguratie voor een geruststellende rit.
  • Modulair: verplaatsbare handgrepen en meerdere bevestigingspunten voor speciale uitrusting.
  • Helder dek: ruime, aanpasbare ruimte om te zitten of te liggen.
  • Begeleiding: dek met dubbele textuur en kleurcodering voor eenvoudige positionering.

SPECIFICATIES:

  • Lengte board 12'0"
  • Boarddikte 150 mm
  • Inhoud 395 liter
  • Boardgewicht 13,7kg / 30,2lb
  • Breedte plank 34" / 864mm
  • Afmetingen tas 1020mm (h) x 380mm (b) x 410mm (d)
  • Inhoud tas 160L
  • Vinnen Voorgevormd Twin iFin systeem + 9" vin
  • Peddelopties Hybrid Tough, Prime

Tec Air: Baanbrekend Paddle Board Ontwerp

Red Paddle Co is het enige opblaasbare SUP merk dat boards maakt in zijn eigen fabriek. We gebruiken innovatieve materialen en productiemethoden om kwaliteitsproducten te maken die je nergens anders vindt. Het Tec Air proces is de manier waarop we onze boards verfijnen en ontwikkelen.

We hebben de standaard opblaastechnologie gebruikt en bijna elk aspect herzien. Door de belangrijkste gebieden aan te wijzen, hebben we verbeteringen geïdentificeerd - van de precieze hechting van lagen tot de toepassing van de optimale rockercurve, met driedubbel getapete verstevigde rails tot ons exclusieve MSL® drop-stitch materiaal, geen enkel element wordt over het hoofd gezien.

Voordat onze ontwerpen in productie gaan, ondergaan ze rigoureus onderzoek en tests. (We hebben er zelfs tractoren en een graafmachine van 22,5 ton overheen laten rijden - ze voldeden prima!) Vervolgens neemt de productie van elk board 72 uur in beslag: dat is tien keer zoveel als het gemiddelde in de industrie. In tegenstelling tot de meeste andere paddleboardfabrikanten doen we nooit concessies aan de kwaliteit. Het is dit unieke Tec Air-proces dat ons onderscheidt.

MSL®: Rotsvaste stijfheid

MSL is ontworpen voor topprestaties en volledig vertrouwen op het water.

Stijfheid: Zorgt voor een authentieke peddelervaring. De stijfheid van MSL® verbetert de stabiliteit en controle, ongeacht de wateromstandigheden.

Duurzaamheid: Extreem robuuste, versterkte buitenkant - we hebben er zelfs met een graafmachine van 22 ton overheen gereden om de betrouwbaarheid te bewijzen: er was niets aan de hand! Verken langer met een gerust hart.

Gewicht: Superieure controle op het water en toch duurzaam en transporteerbaar. Neem hem overal mee naartoe, onder alle omstandigheden.

Inpakbaarheid: Gewoon laten leeglopen en oprollen zodat alles wat je nodig hebt voor je volgende avontuur in één handige rugzak past.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info


Meer Zoals Dit




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.