2024 Red Paddle Co 14'0'' Elite MSL Stand Up Paddle Board 001-001-003-0035 - White

Red Paddle Co 14'0'' Elite MSL Stand Up Paddle Board

1329,00 €
Kleur: White
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 001-001-003-0035Kleur: White

Het volledig opnieuw ontworpen 14'0" Elite opblaasbaar paddleboard is een volbloed raceboard en ons snelste en stijfste board. Het is gemaakt van het nieuwe superlichte, ultrastijve MSL®800 dubbel gestikte materiaal met RSS zeillatten plus FFC neusstang om de stijfheid vast te zetten. Het is buitengewoon stijf en weegt toch minder dan 10 kg. Een echte mededinger in de 14'0" vloten - je hoeft je gewoon niet overvleugeld te voelen door een hardboard...

Deze veelzijdige racer is echt competitief in alle disciplines - van technisch tot lange afstanden, van vlak water tot downwinders tot surfracing. Lange, langgerekte rails die taps toelopen naar een afgeronde pintail zorgen voor verbazingwekkende glide en afstand per slag, terwijl 26" breedte hoge snelheid koppelt aan stabiliteit op volle kracht.

Een intuïtieve variabele tractie deckpad en herwerkte rail risers zorgen voor een stevige voet voor zelfverzekerd peddelen en effectief voetsturen. Een perfect uitgebalanceerde centrale handgreep en voorwaartse zijhandgrepen voor beachstarts en overgangen maken een prestatiegerichte, racewinnende machine compleet - afgewerkt met verstelbare platte bungees, een flessenhouder en M6 accessoirebevestiging voor praktische training.

DE DETAILS:

  • Competitief: Laat je snelheid de vrije loop met een puur raceontwerp.
  • Nauwkeurig uitgebalanceerd: 26" breedte met een afgeronde pintail voor snelheid en stabiliteit.
  • Geruststellend stijf: MSL®800 constructie met RSS en FFC zorgen voor verbazingwekkende stijfheid bij een superlicht gewicht.
  • Ultraglide: gestroomlijnde planvorm zorgt voor optimale efficiëntie.
  • Zekervoetig: opnieuw ontworpen railverhogingen voor verbeterde krachtoverbrenging en voetbesturing.
  • Klaar voor de strijd: robuuste constructie weerstaat de ontberingen van training en races.
  • Geweldige grip: gedempte deckpad met variabele tractiezones voor intuïtief voetenwerk.
  • Reisvriendelijk: gemakkelijk op te bergen in de All-Terrain rugzak voor transport en opslag.

SPECIFICATIES:

  • Board Lengte 14'0"
  • Boarddikte 150 mm
  • Board Inhoud 322L
  • Board Gewicht 9.96kg / 22lb
  • Breedte plank 660mm
  • Afmetingen tas 980mm (h) x 380mm (b) x 360mm (d)
  • Inhoud tas 134L
  • Vinnen Racing vin
  • Peddel opties Hybrid Tough, Prime
  • Gewicht compleet pakket 19kg / 41.89lb

MSL®800: Superlichte stijfheid

Bliksem prestaties voor langere boards. De MSL®800 is 800g/m2 lichter dan onze 'standaard' MSL® en maakt gebruik van een superfijne binnenweving om de stijfheid te verhogen en het gewicht te verlagen voor een lichtere, snellere en responsievere rit op geavanceerde peddelvormen.

Stijfheid: Een superfijne oppervlakteweving en opnieuw geconfigureerde dubbele druppelsteek verhogen de stijfheid voor meer snelheid en wendbaarheid.

Duurzaamheid: : Behoudt dezelfde rotsvaste MSL® coating voor betrouwbare sterkte en een lange levensduur.

Gewicht: Met 800g/m2 lichter dan MSL®, bespaart MSL®800 tot 2kg op 14' shapes voor betere prestaties op langere boards.

Verpakkingsgemak: Een high-definition weving zorgt voor een strakkere rol en vermindert het gewicht, zodat het makkelijker is om alles wat je nodig hebt mee te nemen op je volgende avontuur.

Tec Air: Baanbrekend ontwerp voor peddelplanken

Red Paddle Co is het enige opblaasbare SUP merk dat boards maakt in zijn eigen fabriek, met behulp van innovatieve materialen en productiemethoden om kwaliteitsproducten te maken die je nergens anders vindt. Het Tec Air proces is de manier waarop we onze boards verfijnen en ontwikkelen.

We hebben de standaard opblaastechnologie gebruikt en bijna elk aspect herzien. Door de belangrijkste gebieden aan te wijzen, hebben we verbeteringen geïdentificeerd - van de precieze hechting van lagen tot de toepassing van een optimale rockercurve, met driedubbel getapete verstevigde rails tot ons exclusieve MSL® drop-stitch materiaal, geen enkel element wordt over het hoofd gezien.

Voordat onze ontwerpen in productie gaan, ondergaan ze rigoureus onderzoek en tests. (We hebben er zelfs tractoren en een graafmachine van 22,5 ton overheen laten rijden - ze voldeden prima!) Vervolgens neemt de productie van elk board 72 uur in beslag: dat is tien keer zoveel als het gemiddelde in de industrie. In tegenstelling tot de meeste andere paddleboardfabrikanten doen we nooit concessies aan de kwaliteit. Het is dit unieke Tec Air-proces dat ons onderscheidt.

RSS: Opstijven

Uniek aan Red Paddle Co is dat je ons gepatenteerde Rocker Stiffening System (RSS) op geen enkel board van een ander merk zult vinden. RSS verhoogt de stijfheid met wel 30% - wat, in combinatie met onze superstevige MSL® constructie bij een luchtdruk van 20psi+, Red opblaasbare paddleboards superstijf maakt.

RSS latten zijn ultrasterke stroken polycarbonaat die in de pockets van de rails glijden wanneer het board vorm krijgt tijdens het opblazen. Ze verstevigen het midden van het board, direct onder de plek waar je staat. Het systeem is te vinden op onze Elite, Voyager en Sport boards, plus 8'10" en 12'0" Compacts.

De RSS technologie is essentieel voor onze high-performance boards en is vooral belangrijk voor sneller en efficiënter peddelen, zwaardere riders of ruwere omstandigheden. De latten zijn gevormd voor optimale stijfheid en passen perfect in hun pockets, die apart worden gemaakt voordat ze op de boards worden gelamineerd.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info


Meer Zoals Dit




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.