2024 Red Paddle Co 11'0'' Sport MSL Stand Up Paddle Board , Tas, Pomp & Prime Lichtgewicht Peddel 001-001-002-0059 -.. Purple

Red Paddle Co 11'0'' Sport MSL Stand Up Paddle Board , Tas, Pomp & Prime Lichtgewicht Peddel -..

1369,84 €
Kleur: Purple
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 001-001-002-0059Kleur: Purple

Het 11'0'' Sport opblaasbaar paddle board is de 'drop-top roadster' van ons SUP assortiment en is gebouwd voor snelheid en prestaties. Het is ideaal voor ervaren peddelaars die hun spel willen verbeteren en verder willen komen dan een allround board, zoals de 10'6" Ride.

Als een van de eerste opblaasbare paddle board bedrijven in de industrie, ontwikkelen we al meer dan 14 jaar boards en materialen. Deze ontwikkeling heeft geleid tot ons exclusieve MSL materiaal, gemaakt van speciaal geproduceerde drop stitch met een hoge dichtheid, wat een sterkere en stijvere kern geeft. Dankzij de MSL technologie kunnen we een dunner board maken, wat zorgt voor de beste controle en handling in zijn klasse.

De speed tail zorgt voor een harde release edge op de tail van het board, wat de snelheid verhoogt. De slanke boardvorm en smalle nose zorgen voor extra directionele controle en rompsnelheid op het water. Alle Sport boards zijn uitgerust met het US fin box systeem, dat zorgt voor een uitstekende tracking en het meest gebruikte vinsysteem in de boardsport is, waardoor je de vinnen gemakkelijk kunt vervangen als dat nodig is.

DE SUP DETAILS:

  • Handvat aan de voorkant: Hiermee kun je het board gemakkelijk uit het water trekken of surfen
  • Klein lusje: Ideaal voor het opbergen van waterflessen en slippers
  • Handvat: Soft touch, buisvormig handvat met geborduurd logo voor comfort tijdens het dragen
  • Deckpad: Super gripvast EVA dek met reliëf om te voorkomen dat het dek glad wordt
  • Tailpad: Ruitvormige achterkant met verhoogd kickpad voor meer grip en stabiliteit tijdens het surfen
  • Uitgewerkte neus: Vermindert weerstand en verhoogt snelheid
  • Ventiel: Voor snel en gemakkelijk opblazen en leeg laten lopen
  • Leibandpunt: Veilige, ingebouwde roestvrijstalen D-ring van scheepskwaliteit om je riem stevig vast te maken
  • Bevestiging voor accessoires: Bevestig camera's en telefoons of sleep je board veilig met de ingebouwde D-ring
  • RSS Gepatenteerde innovatie: Het Rocker Verstijvingssysteem (RSS) maakt gebruik van twee externe zuivere kunststof latten die zijn ontworpen om gespecialiseerde boards tot 40% meer stijfheid te geven
  • Square Tail voor snel en responsief peddelen
  • Laadsysteem: Zes-punts bungee systeem voor eenvoudig en veilig opbergen

DE POMP DETAILS:

De Titan 2 Pump is 's werelds eerste speciaal gebouwde SUP-pomp met dubbele kamer. Hij is ontworpen om de tijd en moeite die het kost om je board op te pompen te halveren. Constante innovatie heeft ertoe geleid dat we de absolute grenzen van de opblaastechnologie hebben getest en daarom zijn we ervan overtuigd dat er niets vergelijkbaars op de markt is als de Titan II pomp.

Het Dual Cylinder systeem in combinatie met de Hi Flo hendel betekent dat je volledige controle hebt over de energie die gebruikt wordt om je board op te blazen. Het volume wordt sneller in je board gepompt en het kost minder moeite om een hogere druk te bereiken.

  • Dankzij de tweekamer technologie kost het opblazen van je board minder tijd en moeite
  • Pompt lucht uit met 60 km/u voor snel en krachtig oppompen
  • Dankzij de isolatiekap kun je overschakelen op een enkele pomp wanneer je het board oppompt tot een hoge PSI, waardoor je minder moeite hoeft te doen om het op te pompen
  • Ontworpen voor demontage voor eenvoudig onderhoud en eenvoudige vervanging van onderdelen
  • De manometer aan de bovenkant geeft tijdens het oppompen de PSI nauwkeurig weer
  • Veelzijdig te gebruiken voor verschillende opblaasproducten zoals luchtbedden, boten en vliegers

DE DETAILS VAN DE TAS:

Introductie van een compleet nieuw ontwerp van onze best verkochte opblaasbare SUP-rugzak. Hoogwaardige verstelbare ergonomische ondersteuning betekent dat de ATB Bag nu uitzonderlijke ondersteuning biedt voor je schouders en rug. Dankzij de riemen aan de buitenkant kan de tas worden samengedrukt, waardoor hij comfortabeler en prettiger te dragen is. Het is nu makkelijker om je peddel in te pakken met een binnenvak voor het peddelblad en een klittenbandsysteem zodat je peddel veilig en beschermd is terwijl je onderweg bent. Een grote zak met ritssluiting aan de buitenkant zorgt ervoor dat alle benodigdheden veilig kunnen worden opgeborgen en gemakkelijk toegankelijk zijn.

Ons revolutionaire tasloze draagsysteem is ontworpen met alle paddleboarders in gedachten. Voor avonturiers: je kunt nu verder gaan en meer afgelegen waterwegen bevaren zonder dat je een zware, logge tas nodig hebt. Perfect voor gezinnen, het is nu makkelijker, sneller en handiger om je uitrusting in te pakken na een lange dag op het strand.

  • Hoogwaardige en verstelbare ergonomische ondersteuning voor je schouders en rug.
  • Volledig aanpasbaar aan uw lichaamslengte, zodat de tas uw lichaam goed ondersteunt tijdens het dragen.
  • Compressiebanden aan de buitenkant om de tas comfortabeler en compacter te maken.
  • Binnenvak voor peddelbladen en klittenbandsysteem voor peddelonderdelen.
  • Afsluitbare ritsen met rubberen treklipjes.
  • Tasloos draagsysteem - pomp en riemen kunnen gemakkelijk worden meegenomen op het water, waardoor er geen risico is op het achterlaten van uitrusting.

DE PEDDEL DETAILS:

Voor degenen die hun peddelprestaties willen verbeteren. Onze Prime Lightweight SUP Paddle is verkrijgbaar in blauw en paars, zodat je je peddel kunt afstemmen op je board. Lasergravure betekent dat het ontwerp net zo lang meegaat als je peddel. Deze peddel is gemaakt van carbon voor meer stevigheid, terwijl de peddel superlicht en responsief blijft.

  • Een driedelige peddel die veilig in de ATB transformer bag past
  • Een ergonomisch t-grip handvatontwerp dat comfortabel in de palm van je hand past
  • Het nieuw ontworpen Camlock verstelsysteem heeft een ongeëvenaarde grip om beweging te verwijderen en heeft nu maar één bout, waardoor mogelijke problemen tot een minimum worden beperkt
  • Een blad van hoogwaardig carbon/glasvezel maakt deze peddel licht en responsief en het gevormde blad zorgt voor een zachtere vangst en toch een krachtigere slag
  • Lichtgewicht en duurzame carbon geweven schacht voor meer kracht voor een efficiëntere peddel

KENMERKEN:

  • Materiaal blad: Composiet blad
  • Schacht Materiaal Hoog: Grade Koolstofvezel
  • Verstelling: Hendelslot
  • Stuks: 3-delig
  • Lemmet Oppervlakte: 525 cm in het vierkant
  • Peddel Lengte: 170cm tot 220cm
  • Peddel Gewicht: 740g

Tec Air: Baanbrekend Paddle Board Ontwerp

Red Paddle Co is het enige opblaasbare SUP merk dat boards maakt in zijn eigen fabriek, gebruik makend van innovatieve materialen en productiemethoden om kwaliteitsproducten te maken die je nergens anders zult vinden. Het Tec Air proces is de manier waarop we onze boards verfijnen en ontwikkelen.

We hebben de standaard opblaastechnologie gebruikt en bijna elk aspect herzien. Door de belangrijkste gebieden aan te wijzen, hebben we verbeteringen geïdentificeerd - van de precieze hechting van lagen tot de toepassing van een optimale rockercurve, met driedubbel getapete verstevigde rails tot ons exclusieve MSL® drop-stitch materiaal, geen enkel element wordt over het hoofd gezien.

Voordat onze ontwerpen in productie gaan, ondergaan ze rigoureus onderzoek en tests. (We hebben er zelfs tractoren en een graafmachine van 22,5 ton overheen laten rijden - ze voldeden prima!) Vervolgens neemt de productie van elk board 72 uur in beslag: dat is tien keer zoveel als het gemiddelde in de industrie. In tegenstelling tot de meeste andere paddleboardfabrikanten doen we nooit concessies aan de kwaliteit. Het is dit unieke Tec Air-proces dat ons onderscheidt.

MSL®: Rotsvaste stijfheid

MSL is ontworpen voor topprestaties en volledig vertrouwen op het water.

Stijfheid: Zorgt voor een authentieke peddelervaring. De stijfheid van MSL® verbetert de stabiliteit en controle, ongeacht de wateromstandigheden.

Duurzaamheid: Extreem robuuste, versterkte buitenkant - we hebben er zelfs met een graafmachine van 22 ton overheen gereden om de betrouwbaarheid te bewijzen: er was niets aan de hand! Verken langer met een gerust hart.

Gewicht: Superieure controle op het water en toch duurzaam en transporteerbaar. Neem hem overal mee naartoe, onder alle omstandigheden.

Inpakbaarheid: Gewoon laten leeglopen en oprollen zodat alles wat je nodig hebt voor je volgende avontuur in één handige rugzak past.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info


Meer Zoals Dit




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.