2024 Zone3 Heren Yulex Jammer 1.5mm Zwemshort NA23MYJ103 - Navy

ZONE3 Heren Yulex Jammer 1.5mm Zwemshort

84,99 €

- Productinformatie

Year: 2024Model: NA23MYJ103Kleur: Navy

Ontdek hier de WSO zwemgidsen

De Yulex® Natural Rubber Jammer voor heren is gemaakt voor al je avonturen in open water. Met een dikte van 1,5 mm en een verstelbaar trekkoord bieden ze warmte en bescherming tegen de elementen terwijl ze veel bewegingsvrijheid bieden, ongeacht de activiteit. Ze zijn ook milieuvriendelijk; door het gebruik van natuurlijk rubber wordt de CO2-uitstoot van de jammers tot 80% verminderd, waarmee de wereldwijde missie om onze ecologische voetafdruk te verkleinen wordt ondersteund.

DE DETAILS:

  • Yulex® natuurrubber- Een primeur voor ZONE3, Yulex® natuurrubber is een plantaardig alternatief voor traditioneel geproduceerd neopreen dat de negatieve impact van het kledingstuk op de planeet drastisch vermindert.
  • Flexibiliteit- Flatlocknaden met een laag profiel en een ergonomisch ontworpen kruisje bieden onbeperkte bewegingsvrijheid, comfort en vrijheid in en op het water.
  • 100% gerecycled polyester buiten- en binnenstof- De duurzame gerecyclede polyester stoffen versterken de eco credentials van het kledingstuk en helpen ervoor te zorgen dat toekomstige generaties kunnen zwemmen zoals wij.
  • 1,5 mm dik Yulex® natuurrubber- 1,5 mm dik materiaal zorgt voor warmte en bescherming tegen de elementen, terwijl de drager vrij kan bewegen, wat je hobby ook is.
  • Trekkoord- Pas de pasvorm aan met een duurzaam trekkoord voor meer steun in de taille.
  • Perfecte combinatie- Kan alleen worden gedragen, onder een wetsuit of met onze Yulex® Long Sleeve Top.

Ideaal voor buiten zwemmen, surfen of paddleboarden. De Yulex® Jammer is gemaakt van flexibel 1,5 mm Yulex® natuurrubber en beschermd met zachte maar duurzame gerecyclede polyester stoffen. De technische samenstelling, gecombineerd met een royale bedekking, zorgt voor kernwarmte waar dat nodig is. Bescherm jezelf tegen de elementen maar geniet van de superieure bewegingsvrijheid.


De jammer heeft een groot kruisje zodat je vrij kunt bewegen. Elke naad is duurzaam, gestroomlijnd en beperkt schuren tot een minimum dankzij de flatlockconstructie en de grotere stretch geeft het pak ook flexibiliteit. Dankzij het rekbare materiaal kun je de jammer gemakkelijk aantrekken en met het duurzame trekkoord kun je de jammer om je middel verstellen en vastmaken. Om de jammers op hun plaats te houden en te voorkomen dat er ongewenst koud water binnendringt, vind je een zigzagsteek op de beenopening en in de taille.


De jammers hebben een iets lossere pasvorm dan je standaard Tri wetsuit, maar moeten strak zitten om maximale warmte te bieden. Ze kunnen alleen worden gedragen, onder een wetsuit voor extra warmte of met de ZONE3 Yulex® Long Sleeve Top voor meer bedekking en bescherming tegen de elementen.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.