2024 Zhik Heren Seaboot 700 Zeillaarzen YBT-700 - Verzegelde Zeillaarzen Black

Zhik Heren Seaboot 700 Zeillaarzen

399,99 €
Vind uw maat
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: YBT-700Kleur: Black

De Seaboot 700 is een nieuwe manier van maritiem beschermend schoeisel. Het extreem lichte en flexibele ontwerp biedt sneaker wendbaarheid en manoeuvreerbaarheid, terwijl je voeten volledig beschermd zijn tegen de elementen. In samenwerking met Soles by Michelin en eVent® Fabrics combineert de Seaboot 700 jaren van onderzoek en technologie in een gestroomlijnde laars.

DE DETAILS:

  • Michelin® multi-compound rubber met hoge grip profiel voor alle omstandigheden
  • Gedempte en ondersteunende middenzool voor comfort
  • Zeer ademend en volledig waterdicht eVent® membraan
  • Eénhandssnelvetersysteem voor gemakkelijk aantrekken en een goede pasvorm
  • Verborgen veterzakje om haken te voorkomen
  • Lichtgewicht constructie voor meer wendbaarheid
  • Duurzame rip-stop buitenkant voor duurzaamheid en een lange levensduur
  • Gripvaste ritssluiting voor verbeterde aerodynamica met een elastische zoom om te voorkomen dat water wegspoelt
  • Duurzame, roestwerende rits voor een lange levensduur in zware omstandigheden
  • Meerdere aantrek- en ophanglussen

In tegenstelling tot traditioneel zeeschoeisel is de Seaboot 700 ontworpen om lichtgewicht en flexibel te zijn. Met een gewicht van slechts 500 gram biedt deze schoen wendbaarheid en manoeuvreerbaarheid in sneaker-stijl, terwijl hij je volledig beschermt tegen de elementen.

De Seaboot 700 is gemaakt voor verschillende omstandigheden op zee, van cruisen tot offshore. Hij is robuust voor commerciële en offshore-toepassingen, maar licht en veelzijdig voor casual omstandigheden, met verschillende aanpasbare functies waarmee je de schoen aan de omgeving kunt aanpassen.

Met een ondersteunende middenzool is de laars zowel veilig en stabiel als zeer flexibel voor knielende acties en snelle bewegingen. Belangrijk is dat de speciaal geformuleerde tussenzool een grote thermische weerstand biedt tegen een koud dek of zeer koud water.

Zhik heeft samengewerkt met Michelin bij de creatie van dit op maat gemaakte zoolontwerp en de speciale rubberformule. Geïnspireerd door technologieën in de autosport en nat weer, is de zool ontworpen om grip en wendbaarheid te bieden in alle maritieme omgevingen.

De Seaboot 700 is volledig gevoerd met het eVprotective membraan van eVent® en is zeer ademend, maar toch volledig waterdicht. Overtollige warmte en zweet kunnen ontsnappen, waardoor je voettemperatuur wordt gereguleerd.

Het ultrasnelle vetersysteem zorgt er niet alleen voor dat je de schoen gemakkelijk aan kunt trekken, maar zorgt ook voor een stevige en ondersteunende pasvorm, zodat je nog beter kunt manoeuvreren. Met de gaiter met rits kun je broeken en salopettes snel vastmaken, en de stretch gaiter voorkomt overtollige stof rond de benen.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.