2024 Red Paddle Co 13'2 Voyager Plus Stand Up Paddle Board, Tas, Peddel, Pomp & Leash - Hybride Stoer Pakket

Red Paddle Co 13'2 Voyager Plus Stand Up Paddle Board, Tas, Peddel, Pomp & Leash

1559,00 €
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 001-012-002-0081

Voor ambitieuze avonturiers is het 13'2" Voyager opblaasbare paddleboard ideaal voor epische expedities. Dit board is gemaakt voor ervaren peddelaars die op zoek zijn naar de kick van het verkennen en de voldoening van het afleggen van grotere afstanden. Het is het favoriete board van veel van 's werelds meest onverschrokken wildernis peddelaars.

De unieke V-romp en dubbele vinnen zorgen samen voor een optimale tracking en een stevige rit in verschillende waterstanden. De lengte van 13'2" bevordert moeiteloos glijden, terwijl 30" breedte de ideale mix van stabiliteit en snelheid biedt.

Gebouwd voor duurzaamheid en stijfheid, creëert onze baanbrekende MSL® technologie een kern zonder compromissen. Voeg ons gepatenteerde RSS latten systeem toe voor de stijfste opblaasbare boot op de markt, zelfs in woelig water.

Met een verstelbaar laadsysteem op de neus plus zes extra ankerpunten aan de staart is dit board perfect voor reizen waarbij je veel spullen nodig hebt - en we hebben de ergonomische centrale handgreep verlengd voor een groter bereik aan balanspunten tijdens het dragen. Met de afneembare handgrepen aan de zijkant kun je ook breder gaan staan.

DE DETAILS:

  • Klaar voor avontuur: ontworpen voor langeafstandstochten en epische expedities.
  • Uitgebalanceerd: 30" breedte biedt de perfecte mix van stabiliteit en snelheid.
  • Volledig glijden: 13'2" lengte en hard-release Speed Tail maximaliseren afstand per slag.
  • Prestaties: De unieke V-romp en dubbele vinnen zorgen samen voor superieure tracking en een stevige rit.
  • Robuust: baanbrekende MSL® technologie voor duurzaamheid in combinatie met onze gepatenteerde RSS zeillatten zorgen voor een verbazingwekkende stijfheid, zelfs in choppy water.
  • Praktisch: Verstelbaar laadsysteem op zowel de neus als de staart voor reizen met veel kit.
  • Draagbaar: netjes op te bergen in de All-Terrain rugzak voor eenvoudig transport en opslag.

AFMETINGEN:

  • Board Lengte: 13'2"
  • Board dikte: 150mm
  • Board inhoud: 347L
  • Board Gewicht: 13.65kg / 30.09lb
  • Breedte board: 30" / 762mm
  • Zakformaat: 980mm (h) x 380mm (b) x 360mm (d)
  • Inhoud tas: 134L
  • Vinnen: 8" toer vin (x2)
  • Peddel opties: Hybride Stoer
  • Gewicht compleet pakket: 21.3kg / 46.96lb

MATERIALEN:

  • Monocoque Structural Laminate of MSL® is 's werelds toonaangevende drop-stitch materiaal. Het is exclusief voor Red Paddle Co boards en wordt gemaakt volgens onze exacte specificaties.
  • Monocoque: dat betekent dat de coating integraal deel uitmaakt van de structuur. MSL® drop-stitch technologie integreert een zeer duurzame, versterkte coating in het ultra high-definition weefsel om een onafscheidelijke basislaag te vormen.
  • Structureel: de drop-stitch vezels met hoge trekkracht zijn ontworpen om een druk van meer dan 22psi te weerstaan, wat betekent dat Red boards kunnen worden opgeblazen om ongeëvenaarde stijfheid en vertrouwen te bieden, ongeacht het gewicht van de rijder of de heersende omstandigheden.
  • Laminaat: de versterkte composiet coating is aan de textiele kern gelijmd door middel van machinaal lassen dat hitte en druk uitoefent op de binnenste PVC laag, waardoor meer dan 2 kg lijm wordt bespaard en cosmetische en veiligheidsproblemen worden verminderd. Dit proces, dat onder lage spanning wordt geproduceerd, creëert een torsiestijfheidseffect wanneer de boards worden opgeblazen, waardoor MSL® stijver wordt bij lagere druk.

INHOUD:

ATB Transformer Zak

De vernieuwde ATB Transformer maakt van onze best verkopende All-Terrain rugzak een nog veelzijdigere reisgezel. Dankzij de opvallende functie, het innovatieve tasloze draagsysteem, kun je je beperken tot alleen de basisbanden als je naar het water gaat.

Een verstelbare ergonomische structuur biedt optimale ondersteuning voor schouders en rug, terwijl geïntegreerde compressiebanden de draagbaarheid vergroten. Doordachte opbergmogelijkheden - een binnenvak voor het peddelblad, een klittenbandsluiting voor de peddel en een ruim buitenvak met ritssluiting - houden alles bij elkaar in de tas.

Peddels

Boardpakketten worden geleverd met een peddel naar keuze - of als je dat liever niet hebt. De Hybrid Tough peddel is ideaal voor nieuwere peddelaars en combineert een duurzaam nylon blad met een lichtere 50% carbon hybride schacht voor een gemakkelijkere slag.

De Prime is een krachtige, lichtgewicht peddel met een 100% gesmede carbon schacht en blad.

Twin 8" toer vinnen

De 13'2" Voyager heeft twee ultra-duurzame 8" rode plastic toer vinnen. Ontworpen met een aangeharkte voorrand waardoor onkruid en afval eraf glijden zonder handmatige tussenkomst, zodat je vrijer kunt verkennen.

De 8" dubbele vinnen zorgen voor een uitzonderlijke tracking, zodat je efficiënter kunt peddelen en dus meer afstand kunt afleggen. Onze US box vinnen kunnen gemakkelijk met de hand worden ingeschoven en vastgezet met een vingerbout, dus je hebt geen gereedschap nodig.

Titan II Pomp

Alom geprezen als de beste handmatige SUP-pomp op de markt, zorgt onze Titan II ervoor dat je minder tijd besteedt aan pompen en meer tijd aan peddelen.

Het ergonomische ontwerp maximaliseert gemak en efficiëntie - pompt lucht met meer dan 60 km/u in de tweekamerstand. Schakel dan eenvoudig over naar één kamer om de volledige druk te bereiken.

In de opnieuw ontworpen luchtbox zijn de meter en slanguitgang geïntegreerd voor probleemloos pompen. De slanke in-line cilinders, afneembare handgrepen en inklapbare voeten vereenvoudigen ook het opbergen.

8ft opgerolde Leash

Onze opgerolde SUP Leash is gemaakt voor alle vlakwater peddelaars en racers. Tijdens het peddelen zit hij op het board om de weerstand te minimaliseren, zodat hij nergens in het water aan blijft haken.

De 7 mm dubbele koordriem heeft dubbele draaipunten om verdraaiing te verminderen en is bevestigd via een comfortabele neopreen enkelboord met een klittenbandsluiting met snelsluiting en een ingebouwd sleutelzakje. Geleverd met een touwlus om de rail saver aan een D-ring of een ander leibandpunt te bevestigen.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info


Meer Zoals Dit




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.