2024 Red Paddle Co 11'0 Compact Stand Up Paddle Board, Tas, Peddel, Pomp & Leash - Pakket

Red Paddle Co 11'0 Compact Stand Up Paddle Board, Tas, Peddel, Pomp & Leash

1649,00 €
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 001-001-002-0056

Grote prestaties in een kleine verpakking - het 11'0" Compact opblaasbaar paddleboard is een compacte allround mini-tourer. Dit board is geïnspireerd op ons Sport-assortiment en is een game-changer voor peddelaars die op zoek zijn naar crossover veelzijdigheid met ultiem gemak en draagbaarheid.

Het smalle neusprofiel van de 11'0" Compact snijdt soepel door het water, terwijl de breedte van 32" voldoende stabiliteit biedt voor verschillende omstandigheden. Met een volume van 259 liter en een royale gewichtscapaciteit is het een uitzonderlijk capabele minitourer. Toch is het ook een stevige, snelle, wendbare allrounder - ideaal voor het verkennen en ontdekken van nieuwe paddellocaties.

Wat dit board echt uniek maakt is ons exclusieve MSL® PACT™ materiaal. Deze high-density drop-stitch constructie in combinatie met quad stringers zorgt voor optimale stijfheid en duurzaamheid, terwijl het board in tweeën kan worden gevouwen voordat het wordt opgerold.

Een vijfdelige verstelbare carbon peddel, innovatieve Click Fins en Titan II pomp worden ook allemaal geleverd in onze kleinste 75L Compact Backpack.

DE DETAILS:

  • Ruimtebesparend: revolutionaire PACT™ technologie zorgt voor de kleinst mogelijke pack-down, perfect voor reizen of opslag.
  • Klaar voor avontuur: de beste stijfheid en prestaties in zijn klasse in een ultra-draagbaar pakket.
  • Stabiel: royale 32" breedte biedt stabiliteit en vertrouwen, zelfs in choppier water. Crossover prestaties: longboard glijdt, shortboard wendbaarheid.
  • Robuust: supersterke MSL® constructie, gegarandeerd met 5 jaar garantie.
  • High-spec: click-fit twin-vinnen, verstelbaar ladingsysteem, soft-grip handgreep, accessoirehouder en super-grippy EVA deckpad met reliëf.
  • Compleet pakket: inclusief vijfdelige peddel, Titan II pomp, riem, reparatieset en telefoonhoesje - allemaal in onze kleinste 75L Compact rugzak.

AFMETINGEN:

  • Board Lengte 11'0"
  • Board dikte 4.7" / 120mm
  • Board Inhoud 259L
  • Board Gewicht 9.05kg / 19.95lb
  • Breedte van het board 813mm
  • Afmetingen tas 560mm (h) x 420mm (b) x 320mm (d)
  • Inhoud tas 75L
  • Vinnen Twin Click Vin
  • Peddel opties 5-delige peddel
  • Gewicht totaalpakket 14,8kg / 32,63lb

MATERIALEN:

  • Monocoque Structural Laminate of MSL® is 's werelds toonaangevende drop-stitch materiaal. Exclusief voor Red Paddle Co boards, het is gemaakt volgens onze exacte specificaties.
  • Monocoque: dat betekent dat de coating integraal deel uitmaakt van de structuur. MSL® drop-stitch technologie integreert een zeer duurzame, versterkte coating in het ultra high-definition weefsel om een onafscheidelijke basislaag te vormen.
  • Structureel: de drop-stitch vezels met hoge treksterkte zijn ontworpen om een druk van meer dan 22psi te weerstaan, wat betekent dat Red boards kunnen worden opgeblazen om ongeëvenaarde stijfheid en vertrouwen te bieden, ongeacht het gewicht van de rijder of de heersende omstandigheden.
  • Laminaat: de versterkte composiet coating is aan de textiele kern gelijmd met machinaal lassen dat hitte en druk uitoefent op de binnenste PVC-laag, waardoor meer dan 2 kg lijm wordt bespaard en cosmetische en veiligheidsproblemen worden verminderd. Dit proces, dat onder lage spanning wordt geproduceerd, creëert een torsiestijfheidseffect wanneer de boards worden opgeblazen, waardoor MSL® stijver wordt bij lagere druk.

INHOUD:

Compacte rugzak

De vernieuwde ATB Transformer maakt van onze best verkopende All-Terrain rugzak een nog veelzijdigere reisgezel. Dankzij de belangrijkste functie, het innovatieve draagsysteem zonder tassen, kun je je beperken tot alleen de basisbanden als je naar het water gaat.

Een verstelbare ergonomische structuur biedt optimale ondersteuning voor schouders en rug, terwijl geïntegreerde compressiebanden de draagbaarheid vergroten. Doordachte opbergmogelijkheden - een binnenvak voor het peddelblad, een klittenbandsluiting voor de peddel en een ruim buitenvak met ritssluiting - houden alles bij elkaar in de tas.

5-delige peddel

Boardpakketten worden geleverd met een peddel naar keuze - of als je dat liever niet hebt. De Hybrid Tough peddel is ideaal voor nieuwere peddelaars en combineert een duurzaam nylon blad met een lichtere 50% carbon hybride schacht voor een gemakkelijkere slag.

De Prime is een krachtige, lichtgewicht peddel met een 100% gesmede carbon schacht en blad.

Twin Click Vinnen

Elk board in onze Compact serie wordt geleverd met twee afneembare Click Fins. Deze duurzame plastic vinnen maken gebruik van een eenvoudig kliksysteem met een tweede schroef voor extra veiligheid.

De twee offset vinnenboxen zijn ook compatibel met FCS fittingen, zodat je het gevoel van je board kunt veranderen door verschillende vinnen te gebruiken.

Titan II Pomp

Onze Titan II wordt alom geprezen als de beste handmatige SUP-pomp op de markt en zorgt ervoor dat je minder tijd kwijt bent aan pompen en meer tijd overhoudt voor peddelen.

Het ergonomische ontwerp maximaliseert gemak en efficiëntie - pompt lucht met meer dan 60 km/u in de tweekamerstand. Schakel dan eenvoudig over naar één kamer om de volledige druk te bereiken.

In de opnieuw ontworpen luchtbox zijn de meter en slanguitgang geïntegreerd voor probleemloos pompen. De slanke in-line cilinders, afneembare handgrepen en inklapbare voeten vereenvoudigen ook het opbergen.

8ft opgerolde Leash

Onze opgerolde SUP Leash is gemaakt voor alle vlakwater peddelaars en racers. Tijdens het peddelen zit hij op het board om de weerstand te minimaliseren, zodat hij nergens in het water aan blijft haken.

De 7 mm dubbele koordriem heeft dubbele draaipunten om verdraaiing te verminderen en is bevestigd via een comfortabele neopreen enkelboord met een klittenbandsluiting met snelsluiting en een ingebouwd sleutelzakje. Geleverd met een touwlus om de rail saver aan een D-ring of een ander leibandpunt te bevestigen.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info


Meer Zoals Dit




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.