2024 Orca Heren Aesir Flex Swimrun Wetsuit MN330501 - Black

Orca Heren Aesir Flex Swimrun Wetsuit

514,99 €
Vind uw maat
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: MN330501Kleur: Black

Ontdek hier de WSO Swim Guides

Het Swimrun Aesir Flex Wetsuit is een nieuwe (r)evolutie van de Swimrun Perform.
Het Aesir Flex wetsuit is het meest elastische wetsuit in het Orca Swimrun assortiment. Het heeft een vestachtige constructie voor optimale prestaties bij zowel hardlopen als zwemmen. De 40+ technologie zorgt voor meer flexibiliteit, zonder dat dit ten koste gaat van de duurzaamheid, dankzij de buitenste stof van de benen.

Bij aankoop van dit wetsuit krijg je een waterdichte Mesh rugzak cadeau, perfect om je wetsuit en zwemspullen in mee te nemen.

DE DETAILS:

  • SUPERIEURE ELASTICITEIT
    Elasticiteit en bewegingsvrijheid zijn noodzakelijk bij het beoefenen van swimrun. De vestachtige constructie, samen met het gebruik van Yamamoto 40 en geavanceerde stoffen, maakt de Aesir Flex tot het meest elastische wetsuit in ons assortiment.
  • MAXIMALE PRESTATIES
    Voor zowel het hardloop- als het zwemsegment zorgen de patroonconstructie en de gebruikte materialen ervoor dat je op je best kunt presteren tijdens je swimrunwedstrijden. Om dit te bereiken zijn er technologieën in verwerkt die de pasvorm en hydrodynamica van het wetsuit verbeteren en het binnendringen van water op de borst en rug voorkomen.
  • DUURZAAMHEID
    Het nieuwe DuraSkin 2 materiaal in het onderlichaam beschermt dit zwempak tegen schaafwonden veroorzaakt door accessoires of obstakels tijdens je buitenavonturen en verhoogt zo de duurzaamheid.
  • OPBERGEN
    Er is een achterzak van 15 x 12 cm waarin je de basisveiligheidsuitrusting die je nodig hebt voor trainingen en wedstrijden kunt opbergen.

ONDERHOUDSINSTRUCTIES:

  • SCHOONMAKEN
    Neopreen kan beschadigd raken door overtollig zout of andere chemicaliën zoals chloor bij gebruik in zwembaden. We raden aan om je wetsuit na gebruik met veel water te wassen. Je kunt een kleine hoeveelheid neutrale pH-zeep gebruiken en het daarna uitspoelen.
    Als het pak schoon is, voorkom dan dat het te veel vocht vasthoudt. Laat het buiten of in een geventileerde ruimte binnen aan de lucht drogen, ergens waar het niet direct aan zonlicht wordt blootgesteld omdat dit de materialen kan beschadigen.
  • OPBERGEN
    Door je wetsuit op de juiste manier op te bergen, voorkom je dat de materialen en naden kreuken en lange tijd onder spanning komen te staan. Het voorkomt ook dat het materiaal kreukt, wat zowel de duurzaamheid als het uiterlijk van het wetsuit kan aantasten.
    De beste manier om een wetsuit op te bergen is om het gedrapeerd vanaf de taille op te hangen, zodat er geen spanning staat op de meest kwetsbare delen zoals de schouders en armen.
    Voor wetsuits met zeer flexibele schouders (Apex Flex of Apex Flow) is het belangrijk om ze niet vanaf de schouder aan een hanger te hangen, omdat dit de elasticiteit na verloop van tijd aantast. Voor de rest van de modellen kan een brede hanger worden gebruikt, zolang het wetsuit niet wordt belast in het schouder- of nekgedeelte.
  • ENKELE AANBEVELINGEN VOOR GEBRUIK
    1) Vermijd contact tussen het klittenband en de voering van je wetsuit omdat dit de gevoelige vezels van het materiaal aantast. Houd het klittenband bedekt met de bijgeleverde lap of zorg ervoor dat het klittenband vastzit, zodat het ruwe deel van het klittenband de binnenkant van het wetsuit niet beschadigt.
    2) Pas op dat je het neopreenmateriaal niet beschadigt met je nagels bij het aan- of uittrekken van je wetsuit, want dit soort schade wordt niet gedekt door ons garantiebeleid.
    3) Triathlonpakken en wetsuits voor open water zijn speciaal ontworpen voor oppervlaktezwemmen. We kunnen geen correcte werking van de wetsuits voor andere activiteiten garanderen. Schade aan het wetsuit als gevolg van andere activiteiten dan oppervlaktezwemmen wordt niet gedekt door ons garantiebeleid.
    4) Voorkom dat je wetsuit tegen een oppervlak schuurt (vooral ruwe oppervlakken) en leun nooit op een oppervlak met je wetsuit aan.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Buying guides

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.