SQLSTATE[HY000] [1226] User 'web_watersportsoutlet' has exceeded the 'max_user_connections' resource (current value: 400) 2024 C-monsta Wetsuit Hanger V2 - Grey - Boardsports - Surfen - Surf Accessories | Watersports Outlet
2024 C-monsta Wetsuit Hanger V2 - Grey

C-Monsta Wetsuit Hanger

36,00 €
Kleur: Grey
Levering in 5-7 werkdagen

- Productinformatie

Year: 2024Model: V2Kleur: Grey

Ons unieke ontwerp is geperfectioneerd om je uitrusting sneller te drogen, zodat vochtige, stinkende wetsuits, laarzen en handschoenen niet langer een geweldige dag op het water verpesten. De c-monsta V1 was absoluut de ultieme wetsuit hanger, maar de V2 is nog ultimater!

Het verzorgen van je wetsuit kit is nog nooit zo makkelijk geweest.

We namen wat goed was aan de originele c-monsta en maakten het nog beter! Nog steeds gemaakt van gerecycled plastic, maar met een bredere mond, meer accessoire haken, stijvere tophaak en een rondere wetsuit rail.

c-monsta hangers zijn het beste wat je ooit zult kopen voor je wetsuit. Ons unieke ontwerp is geperfectioneerd om je materiaal sneller te drogen, zodat vochtige, stinkende wetsuits, laarzen en handschoenen niet langer een geweldige dag op het water verpesten.

Elke c-monsta is spuitgegoten van gerecycled plastic en wordt verzonden in een gerecyclede kartonnen doos. Dit helpt onze impact op de planeet te verminderen en vermindert afval door je wetsuit uitrusting langer mee te laten gaan.

Of je nu een surfer, zeiler, zwemmer, paddleboarder, windsurfer, waterskiër of een andere koudwatersporter bent, wij garanderen dat je van je c-monsta hanger zult houden.

DE DETAILS:

  • Gerecyclede materialen - c-monsta hangers zijn gemaakt van gerecycled plastic & onze verpakking is gemaakt van gerecycled karton om onze impact op het milieu te verminderen.
  • Droogt sneller - c-monsta's unieke hanger ontwerp houdt je kit gescheiden en geventileerd om sneller te drogen - Geen vochtige wetsuits of stinkende laarzen meer!
  • Ruimtebesparend - Door je kit verticaal op te hangen droogt hij niet alleen sneller maar bespaar je ook ruimte! Hang het gewoon in de douche te drogen en hang het daarna in een kast om het op te bergen.
  • Sterk en robuust - Ontworpen om een leven lang mee te gaan, je c-monsta hanger is sterk en robuust, van ons gerecyclede plastic tot de geweven banden.
  • Kan monsters bevatten...We zeggen niet dat ze gemaakt zijn van gerecyclede bigfoot, yeti en het monster van Loch Ness... Maar we zeggen niet dat ze dat niet zijn...
  • Designed In Scotland - Ontworpen in Schotland om koudwaterfanaten te helpen goed voor hun uitrusting te zorgen. Als je voor je uitrusting zorgt, zorgt hij voor jou!

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Buying guides

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.