2024 Gear Aid Zwarte Heks 28ml Buis Neopreen Contact Cement Gabw

Gear Aid Zwarte Heks 28ml Buis Neopreen Contact Cement

9,99 €
Levering in 5-7 werkdagen

- Productinformatie

Year: 2024Model: GABW

Wetsuit reparatie is eenvoudig en snel met Aquasure Neo Black Witch. Dit zwarte contact cement is geformuleerd om permanent te hechten met neopreen en andere gecoate materialen. Met deze flexibele vloeibare lijm is het repareren van neopreen uitrusting binnen een half uur gedaan. Aanbrengen op waterdichte waadpakken, handschoenen, booties en spray skirts bij het water. Of dicht thuis een lekkende pakking opnieuw. Als er scheuren ontstaan, gebruik dan dit contactcement om rekbare, hoogwaardige stoffen te repareren en te beschermen tegen schuren. Neem Aquasure NEO Black Witch mee voor onverwachte reparaties voordat je je waagt aan dat favoriete visplekje of duikplekje en red die dure uitrusting.

DE DETAILS:

  • Snelwerkend - Droogt in 20 minuten voor snelle reparaties in het veld aan wetsuits, waders en meer.
  • Duurzaam - Verkrijgbaar in 28 ml tube, deze sterke lijm hecht aan neopreen, latex en rubber.
  • Flexibel - Hardt uit tot een elastisch rubber dat rekt en buigt met stoffen
  • Slijtvast - Bedek sterk belaste zones zoals knieën en ellebogen om ze tegen slijtage te beschermen
  • Waterdicht - zorgt voor een waterdichte afdichting om watersportuitrusting goed te laten presteren, ongeacht de activiteit

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.