2023 Voited Uniseks Poncho V22un01popov - Een Spoor

Voited Uniseks Poncho

94,99 €79,99 €(bespaar 15,00 €)
Kleur: An Tracks

- Productinformatie

Model: V22UN01POPOVKleur: An Tracks

Waterdichte buitenkant. Handdoekachtige binnenkant. Inpakbaar. Gemaakt van gerecyclede plastic flessen. De ruime oversized VOITED Poncho maximaliseert uw avonturen door de elementen aan te kunnen om u vooruit te helpen.

Voited's surf-geïnspireerde poncho's gebruiken 100% gerecyclede 50D Ripstop stof gelamineerd met 2500 mm waterdichtheid aan de binnenkant en de Teflon EcoElite™ coating aan de buitenkant, die fungeert als je persoonlijke schuilplaats. Sneldrogende, absorberende microfiber fleece voering aan de binnenkant droogt snel en voert vocht af. Gebruik hem na het surfen voor een sierlijke wetsuitwissel of droog je af na een wilde duik en ga weer op pad.

DE DETAILS:

Pasvorm: Oversized snit om binnen te kunnen wisselen of gewoon over je wetsuit te dragen als extra persoonlijke beschutting.

  • Verpakt in een kussen maat 14.2x8.2x8.2inch (36x21x21cm) voor handig klein pakvolume om te verplaatsen
  • Lichtgewicht gemiddeld : 980gr / 2.16lbs / 34.6oz

STOF EN TECHNOLOGIE:

Voited heeft een 100% gerecyclede 50D Ripstop stof gebruikt gelamineerd met 2500 mm waterdichtheid aan de binnenkant en de Teflon EcoElite™ coating aan de buitenkant.

  • Een gewatteerde middenlaag van 3D synthetische Featherlight gerecyclede vezels voor extra isolatie:
  • Body (60gr / 0,13lbs per vierkante meter).
  • Sneldrogende, absorberende microfiber fleece voering aan de binnenkant voert vocht af.

DUURZAAMHEIDSIMPACT:

Voited Poncho's worden gemaakt met behulp van innovatieve materialen, maar zonder kosten voor de planeet. De belangrijkste Ripstop stof is gemaakt met behulp van Repreve®, waarvoor 74 gerecyclede plastic flessen per poncho worden gebruikt! Voor extra wind- en waterdichtheid is de Teflon EcoElite™ afwerking toegevoegd: het is de eerste uit hernieuwbare bronnen afkomstige, plantaardige, niet-gefluoreerde stofbehandeling voor duurzame waterafstoting en wordt vervaardigd met 60 procent uit hernieuwbare bronnen afkomstige grondstoffen. Voor de isolatie wordt 100% gerecycled polyestergaren van Sugenro gebruikt.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info


Meer Zoals Dit




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.