2023 Musto Heren 64 Sherpa Fleece Jas 82532 - Black / Platinum

Musto Heren 64 Sherpa Fleece Jas

159,99 €99,99 €(bespaar 60,00 €)
Vind uw maat
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Model: 82532Kleur: Black / Platinum

Dit 64 Sherpa Fleece Midlayer Jacket is ontworpen als onderdeel van een capsulecollectie die onze originele stukken uit het gekoesterde Musto-archief viert. Het is een veelzijdig fleecejack van zwaar gewicht dat je zowel als bovenkleding als laag kunt dragen, afhankelijk van de omstandigheden. De geweven overlay stof is behandeld met een PFC-vrije Durable Water Repellent (DWR), voor extra bescherming tegen het weer. Het geweven '64'-label is een subtiele knipoog naar het begin van ons verhaal. De stof is ook goedgekeurd volgens bluesign®, wat laat zien dat we ons inzetten om de impact op het milieu tijdens de productie te verminderen. De bluesign®-benadering verenigt de hele textielwaardeketen om de impact op mens en planeet te verminderen.

DE DETAILS:

  • Borst- en handzakken met YKK® rits
  • Geborduurd merklogo
  • Geen wasverzachter gebruiken, wassen met vergelijkbare kleuren

MATERIALEN:

  • Buitenkant: 100% Polyester
  • Shell 2: 100% Polyamide (gerecycled)

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.