2024 Crewsaver Ergofit 290N Ocean Hammar Lifejacket + Harness + Light +Hood 9135BKHP

Crewsaver Ergofit 290N Ocean Hammar Lifejacket + Harness + Light +Hood

344,99 €309,99 €(bespaar 35,00 €)
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 9135BKHP

De ultieme reddingsvestencollectie van Crewsaver, ErgoFit, heeft vervolgens veiligheid, comfort en stijl op het water volledig opnieuw gedefinieerd. De hele ErgoFit-collectie heeft een uitzonderlijk hoog niveau van constructie in combinatie met het uiterlijk en de bruikbaarheid om te passen in de zwaarste maritieme omgeving en de meest veeleisende consument. Elk reddingsvest in de reeks vertegenwoordigt meer dan 5 decennia aan ervaring opgedaan bij de golfslag en bevat een uniek vervaardigde blaas om zowel een snellere draaisnelheid te leveren als om uw luchtweg verder boven het water te houden voor ultieme veiligheid.

De ErgoFit 290 OC zelf is een 3D-gevormd reddingsvest dat is ontworpen voor diegenen die werken in de meest woeste en extreme maritieme omgevingen of voor serieuze oceaanzeilers die de volle woede van de elementen onder ogen moeten zien. Omdat je je nergens kunt verstoppen als er een storm binnenkomt, is het van vitaal belang om de beste veiligheidskit op de markt te hebben. De ErgoFit 290 OC is precies dat. Het combineert alle kennis en ervaring van Crewsaver met het meest geavanceerde ontwerp, fabricage en materialen om u een gemakkelijk te dragen, veelzijdig, stijlvol en volledig functioneel reddingsvest te geven. Met zijn intelligent uitgesneden profiel geeft hij u totale mobiliteit, waardoor uw lichaam, ledematen en handen vrij blijven om te bewegen, werken en presteren. Kortom, het biedt de zekerheid van een professionele jas, gecombineerd met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  • ISO 12402-2 (275N) goedgekeurd maar met superieur drijfvermogen (290N) om u hoger in het water te laten drijven
  • Een ingebouwde opblaasbare kinsteun kantelt uw nek naar achteren en houdt uw luchtwegen vrij
  • Unieke blaasverdeling, waardoor draai-oplossingen in minder dan drie seconden mogelijk zijn
  • Innovatieve 3D-vormgeving voor ultiem comfort en prestaties
  • Dynamisch cutaway-ontwerp zorgt voor volledige bewegingsvrijheid in extreme omstandigheden
  • D-ring met zachte lus voor het bevestigen van veiligheidsharnas
  • Gemakkelijk aan te passen taille-verstellers aan de zijkant
  • AIS-compatibel, wordt automatisch geactiveerd bij het opblazen

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.