2024 Nyord Ocean Water Bottle NYRDOB - Obsidian Black

Nyord Ocean Water Bottle

39,99 €
Levering in 5-7 werkdagen

- Productinformatie

Year: 2024Model: NYRDOBKleur: Obsidian Black

Perfect voor jou als: Je koude dranken ijskoud wilt houden en je warme dranken gloeiend heet.

Nyord's herbruikbare waterfles van 500 ml, gemaakt in samenwerking met Ocean Bottle, is ontworpen om plastic uit de oceaan te houden. Voor elke verkochte fles financiert Ocean Bottle de inzameling van 11,4 kg plastic, wat overeenkomt met 1000 plastic flessen die anders naar de oceaan zouden gaan. De bekroonde Ocean Bottle is ontworpen om overal mee naartoe te gaan en is gemaakt om een leven lang mee te gaan. Je kunt er ijs ingooien, in thee dopen of koffie inschenken, terwijl je met de dubbele opening met plezier kunt nippen, vullen, schenken en schoonmaken.

DE DETAILS:

  • Anti-lek afdichting
  • Dubbele opening voor eenvoudig schoonmaken en ijs
  • Gemakkelijke draaglus
  • Warme en koude roestvrijstalen vacuümisolatie
  • Gerecycled roestvrij staal
  • Geen zweetoppervlak
  • Vaatwasserbestendig
  • Slimme chip geactiveerd voor meer impact
  • 500ml capaciteit
  • 68 mm diameter / 220 mm hoogte

Slimme chip geactiveerd.

Ocean Bottle wil dat consumenten ook na aankoop impact blijven maken. Een NFC-chip ingebed in de bodem van elke Ocean Bottle activeert een unieke mobiele ervaring. Houd gewoon uw mobiele apparaat tegen de onderkant van de fles, open de app, selecteer uw Ocean Bottle en registreer om te genieten van de voordelen van de Ocean Bottle-community.

  • Volg en vermenigvuldig uw impact elke keer dat u uw Ocean Bottle gebruikt
  • Vind de dichtstbijzijnde plekken om onderweg bij te vullen
  • Profiteer van de voordelen van de garantieregeling van Ocean Bottle, mocht u ooit vervangende onderdelen of reparaties nodig hebben

Voor jou, voor de oceaan, voor de mensen, voor altijd.

Door deze herbruikbare fles te kopen, help je mee de kringloop van oceaangebonden plastic te sluiten. Locals in zwaar vervuilde kustgemeenschappen wisselen ingezameld plastic in voor geld, zodat ze toegang hebben tot microfinanciering, collegegeld, gezondheidszorg en andere dingen die ze nodig hebben. Het plastic wordt gerecycled via een rupsbandsysteem, wat bijdraagt aan het creëren van een circulaire economie.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.