2024 Northcore Wash & Gear Bag Noco146 - Zwart

Northcore Wash & Gear Bag

24,50 €
Kleur: Black

- Productinformatie

Year: 2024Model: NOCO146Kleur: Black

Houd je toiletspullen of kleine accessoires op orde met de Northcore was- en spullenzak. De tas is gemaakt van veerkrachtig polyester en heeft een waterdichte voering om gemorste spullen op te vangen. Het hoofdvak heeft een drievoudig verdeeld, elastisch gaasvak voor kleine spullen en een groter, intern gaasvak met rits. De voorkant van de tas heeft een gevoerd vak met rits voor spullen die apart of snel toegankelijk moeten zijn. De ritsen aan de buitenkant zijn voorzien van handige ritstrekkers om de tas gemakkelijk te openen.

Tubes, kleine flesjes, zonnebrandcrčme, apothekerssetjes enz. hebben allemaal genoeg ruimte in het ruime hoofdvak, dat een brede opening heeft voor een goed zicht op de inhoud. Eén kant van de tas heeft een klein handvat om te dragen of op te hangen. De Northcore wash & gear bag is een compacte, slimme accessoire voor op reis, het buitenleven en voor dagelijks gebruik.

DE DETAILS:

  • Ruim hoofdvak.
  • Meerdere opbergvakken
  • Robuuste constructie met waterdichte voering
  • Ritstrekkers met lus
  • Handvat
  • Perfecte was- en accessoiretas

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.