2024 Gill Basisleggings Dames Ash 1283w

Gill Basisleggings Dames 1283w

69,99 €55,99 €(bespaar 14,00 €)
Vind uw maat

- Productinformatie

Year: 2024Model: 1347Kleur: Ash

Gill Womens basislaaglegging Ash 1283

Lichtgewicht materiaal biedt de ultieme thermische basislaag die geschikt is voor gebruik het hele jaar door. Of je nu onder milde of extreme weersomstandigheden vaart, deze basisleggings zijn de perfecte plaats om te beginnen.

Draag gewoon zoveel lagen over de bovenkant als je wilt of draag onder een buitenlaag voor wat extra warmte op het water. Flatlocked naden en een 4-way stretch-systeem zorgen voor het ultieme comfort terwijl superieure vochtafvoerkanalen helpen om transpiratievocht en overtollig vocht uit de huid te verwijderen. Een essentieel stuk het hele jaar door.

Kenmerken

  • Lichtgewicht isolatie voor activiteiten het hele jaar door
  • Flatlocked naden voor maximaal comfort tijdens het aanbrengen van lagen
  • Engineered back-rise voor volledige dekking tijdens actief gebruik

Technologie

Geavanceerde 2 laags constructie met een thermisch binnenvlak voor comfort naast de huid en superieure wicking-mogelijkheden
2-way stretch gebreid voor een comfortabele next-to-skin pasvorm Vochtafvoerende, zacht aanvoelende tailleband

Samenstelling van de stof

? 90% polyester, 10% elastaan

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Verlengde kerstretouren

Bestellingen geplaatst vanaf 25/10 - 15/11 komen in aanmerking voor ons verlengde retourbeleid van 90 dagen.

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.