2024 Palm Heren Surge Whitewater Kayak Jacket Cobalt 12388

Palm Heren Surge Whitewater Kayak Jacket

254,99 €228,99 €(bespaar 26,00 €)
Kleur: Cobalt
Vind uw maat
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 12388Kleur: Cobalt

Een do-it-all wildwaterjack met superieure eigenschappen, geschikt voor een enorm scala aan peddelaars en omstandigheden. Gemaakt van middengewicht XP 2,5-layer jack met natuurlijke latex pakkingen.

Kenmerken:

  • Materiaal: XP 2,5-layer stof - Nylon 320D versterking
  • Zakken: YKK AquaGuard borstzak met rits
  • Gewicht: 800 g (L)
  • Snit: 4D snit
  • Nekafdichting: Latex pakking met klittenband verstelbare buitenkraag
  • Polsafdichting: Latex pakkingen met klittenband verstelbare manchetten
  • Taille: Met klittenband verstelbare neopreen tailleband - Twin waist
  • Andere kenmerken: Versterkte ellebogen en onderarmen - Reflecterende details

Technologie:

XP 2,5-laags stof
Hardwerkend 2,5-laags materiaal biedt een geweldige combinatie van duurzaamheid, waterdichtheid, ademend vermogen en lichtgewicht.
  • Nylon geweven bovenstof behandeld met een DWR (durable water repellent) om te voorkomen dat de stof doordrenkt raakt met water, zodat hij blijft ademen.
  • Een hydrofobe, microporeuze polyurethaan coating is aangebracht op de gezichtsstof. De poriën zijn te klein om waterdruppels door te laten, maar groot genoeg om waterdamp door te laten.
  • Aan de binnenkant beschermt een gladde diamantmatrixprint met textuur de microporeuze coating tegen schuren en verbetert de vochtafvoer.
4D-snede
Door opnieuw na te denken over de manier waarop een kledingstuk wordt gemaakt, hebben we een ergonomische snit gecreëerd die met je lichaam meebeweegt tijdens het peddelen en nauwsluitend blijft. Een box ct met zes panelen maakt een kromming in vier richtingen mogelijk langs zowel de horizontale als verticale as, waarbij gebruik wordt gemaakt van een minimaal aantal naden en het gewicht van het kledingstuk wordt verminderd.
Latex hals
Deze elastische nekafdichting van natuurlijk rubber in de kraag minimaliseert het binnendringen van water, waardoor de binnenkant van het kledingstuk grotendeels droog blijft, zelfs als het volledig onder water is.
Dubbele taille
Jacks en broeken hebben een binnenrok naast de verstelbare buitenste tailleband. De twin waist minimaliseert het binnendringen van water tussen je jas of broek en het spraydeck.
YKK
Een spatwaterdichte ritssluiting met een polyurethaan tape om de regen buiten te houden tijdens het peddelen. AquaGuard ritsen hebben geen gesealde uiteinden en zijn niet volledig waterdicht als ze ondergedompeld zijn.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.