2019 Nookie Charger Kano / Kajak Drysuit Houtskool Grijs / Rood DR10

Nookie Charger Kano / Kajak Drysuit

De Britten maakte Charger Drysuit beweegt met u wegens zijn anatomische dynamische pasvorm. Gemaakt van de nieuwe waterdichte en ademende EvoTX4 stoffen met MasterSeal Ti- Zips, houdt de Nookie Charger u comfortabel en droog op of in het water.

De Britse Nookie Charger Drysuit maakt gebruik van de stoere nieuwe Nookie EvoTX4 (4ply) stoffen in twee gewichten. Het zwaardere gewicht (500D Nylon) is zo stoer als Cordura en wordt gebruikt in alle hoge slijtagegebieden; ellebogen, stoel, knien, sokken en alle manchetten. Beide gewichten zijn duurzaam, waterdicht en ademend maar toch flexibel en comfortabel om te dragen met een duurzame waterafstotende coating.

De Nookie Charger Drysuit beschikt over een gemakkelijk toegankelijke waterdichte MasterSeal Ti Zip en een extra relifslip voor comfort. De dubbellaagse latex en neopreen nek en manchetten zorgen voor een droge afdichting met de stof sokken. De asymmetrische comfortabele stof sokken (zij passen uw linker of rechter voet), hebben beperkte naden om ze langer te houden. Draag ze met sokken binnen als een basislaag en schoenen over de top.

De dubbellaagse taille biedt een betere droge afdichting wanneer u in een kayak met een spraydeck met de extra bonus van verborgen spraydeck clips om te voorkomen dat uw dek naar beneden glijdt. De buitenste taille is diep haaienkleurig neopreen voor greep met lage snag velcro adjusters en shockcord en vergrendeling voor een extra veilige pasvorm.

Het hele pak is slim ontworpen om een ??anatomische dynamische pasvorm voor actief gebruik te bieden. Het pak beweegt met u en biedt vrijheid wanneer u voor diegenen alle belangrijke paddle beroert. De Nookie Charger Drysuit exudes kwaliteit die het resultaat is van een Brits ontworpen en hoog technisch stuk materiaal. Het pak is afgewerkt met retro-reflecterende details en stijlvolle rode trim.

Kenmerken:

? Waterdicht en ademend 4-delig pak
? 4-doek 160D Nylon - 20.000 W / P / 5.000 MVP - Flexibel en zacht aan de aanraking
? Versterkt 4ply stof 500D Nylon-20.000 W / P / 3000 MVP - op hoge slijtage gebieden; ellebogen, stoel, knien en alle manchetten
? Hydrofoob en hydrophillic bedekt met duurzaam waterafstotend middel

? Anatomische dynamische cut voor actieve fit
? Naadloze onderarm voor comfort en duurzaamheid
? Asymmetrische stof sokken met minimale naden en 500D Nylon doorheen
? MasterSeal Ti Zip met back-entry
? MasterSeal Ti Zip voor relif

? Inner latex nek en pols manchetten
? Verborgen spraydeck clips in dubbele tunnel taille
? Verstelbare buitenste taillebuis met power-up velcro en shockcord slot
? Neopreen buitenste hals en polsboeien voor bescherming en extra afdichting
? Duik kwaliteit waterdicht op alle naden
? Lage snag verstelbare velcro buitenste enkelmouwen
? Retro-reflecterende details

Bestelling-verzendperiode

 • Bestellingen maa-vrij vr 15u worden meestal dezelfde dag verzonden
 • Bestellingen maa-vrij na 15u worden de volgende werkdag verzonden
 • Bestellingen zat, zon en feestdagen worden de volgende werkdag verzonden

Gratis levering

 • Geldig voor meeste Europese landen voor orders vanaf 99 €

Overzeese levering

 • Door UPS
 • Optionele levering op uw werkadres

BTW

 • Bestellingen voor buiten Europa hebben minstens 20% BTW
 • Om de BTW-vrije prijzen te zien, gelieve een account aan te maken met een adres buiten Europa

Opgelet

 • Werkdagen zijn maa-vrij, feestdagen niet inbegrepen.
 • Onze koeriers streven ernaar op tijd te leveren, maar slechte weersomstandigheden kunnen vertragingen veroorzaken.
 • In het onwaarschijnlijke geval dat een item niet op stock is, zullen we u via mail verwittigen over verwachte vertraging en zullen we een alternatief of terugbetaling aanbieden.
 • Indien u niet zeker bent van de maat, kunt u uw maten in de checkout toevoegen of u kunt ons hierover contacteren. We sturen u onze beste gok gebaseerd op onze ervaring met de producten die u heeft besteld.
 • Voor alle vragen over levering die niet werden beantwoord op deze pagina, gelieve ons te contacteren via telefoon of e-mail.

Gewone retours/omruilingen

 • Gelieve het item binnen de 60 dagens na aankoop ongebruik en in de originele verpakking terug te sturen.
 • De klant is verantwoordelijk voor de kosten van de retour. Voor buitenlandse klanten hebben we samengewerkt met ReBOUND om opbrengsten eenvoudig en betaalbaar te maken. Meer details.

Dringende vervangingen

Indien een vervanging dringend is, is de snelste oplossing het item opnieuw online te bestellen en daarna het bestaande item terug te sturen voor terugbetaling. Voor retours die buiten deze criteria vallen, kunt u bellen naar onze klantendienst op het nummer 0044 1702 295678 of via e-mail op [email protected]

Terugbetalingen

Producten die binnen onze 60 dagen retourbeleid worden teruggestuurd, worden geinspecteerd en terugbetalingen zullen op de dag van aankoop worden uitgevoerd. Leverkosten zullen niet worden terugbetaald, in navolging van de The Consumer Contracts Regulations wet van 2013 (die de UK Distance Selling Regulations vervangt). Klik hier voor meer details.Klant kocht ook

close
Loading

Visiting from United States?

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.