Henri Lloyd

Henri Lloyd

Henri Lloyd heeft een formidabele wereldwijde reputatie voor hoogwaardige zeil- en kustkleding van hoge kwaliteit die de grenzen van stijl en technische innovatie verlegt. Hun assortimenten voor heren en dames strekken zich uit van offshore zeiljacks, gilets, waterdichte broeken en laarzen tot casual strandkleding zoals truien, shorts, T-shirts, petten en dekschoenen. De Henri Lloyd Fremantle-collectie valt op door zijn technische details en minimalistische ontwerp, waardoor het een uitstekend voorbeeld is van premium zeilkleding die stijl of praktische gebruik niet opoffert. Dit Britse bedrijf, baanbrekend op het gebied van maritieme mode, heeft een innovatieve lijn zeilkleding gecreŽerd die zowel op het land of op zee gebruikt kan worden. Alles dat u hier op het Henri Lloyd-gedeelte van onze website ziet, is op voorraad, klaar voor levering... Ontdek meer over Henri Lloyd.

Henri Lloyd is een fabrikant, die wereldwijd prestatie heeft. Hun nieuwste collectie zeilkleding biedt extreme functionaliteit met strak design dat zowel op het land als op het water werkt. Met oceaanzeilkleding voor dames en heren, en zelfs producten die gemaakt zijn van 100% gerecyclede materialen, biedt Henri Lloyd voor ieder. Met hun collectie truien, fleeces, zeilbroeken, jassen, korte broeken, T-shirts, hoeden en dekschoenen, kunt u, ongeacht het weer, van top tot teen kleden in Henri Lloyd. Voor degenen met een lager budget, ga naar onze hoofdpagina Uitverkoop, waar u Henri Lloyd-uitverkoopartikelen en opruimingsvoorraad tegen gereduceerde prijzen kunt kopen.

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.