Surf competition action shot

Inside the World of Surfing: A Look at Rip Curl Pro Portugal 2023

Terwijl de WSL Championship Tour naar Europa trekt, maken de beste surfers van over de hele wereld zich klaar voor de krachtige golven en het koude water van Supertubos in Portugal. Een van de zeldzame keren dat we 's werelds beste (natte) pakken en schoenen te zien krijgen, is dit de perfecte gelegenheid om eens te kijken welk neopreen de pro's van de topmerken in de surfwereld hebben gekregen om ze warm te houden en te helpen uit te dagen voor de titel. Lees verder voor onze deskundige analyse...
RIP CURL Heren E-Bomb 3/2mm Zip Free Wetsuit

Na een trage start van het seizoen kun je er zeker van zijn dat Rip Curl's poster boy Gabriel Medina zich volledig zal inzetten om in Portugal het verloren terrein in te halen en zijn campagne voor een 4e wereldtitel weer op de rails te krijgen. Een ding is zeker, Rip Curl's pure prestatiegerichte E-Bomb wetsuit met E6 neopreen en revolutionair ritsvrij ontwerp zal zijn gedachten van het koude water halen, zodat hij zich kan concentreren op het scoren in Supertubos... en we weten waartoe hij in staat is! (Bekijk zijn Instagram voor een preview van Gabby on fire)
RIP CURL Womens E-Bomb 4/3mm Zip Free Wetsuit

Molly Picklum van Rip Curl gaat naar Portugal met al een overwinning op zak. Maar verwacht niet dat haar teamgenoot, landgenoot en idool Tyler Wright achterover leunt en dat laat gebeuren. Hoewel Molly's Instagram suggereert dat ze niet uitkijkt naar de koude wateren van Europa, weten we dat ze zich prima zal redden in het E-Bomb wetsuit met zijn E6 Thermo voering. Maar als dat niet genoeg is voor de Australische, kiest ze misschien voor de Flashbomb met zijn volledige E6 Flash-voering en E6 neopreen.
BILLABONG Heren Revolution 3/2mm Chest Zip Wetsuit

Maak je keuze uit Billabong's team vol sterren voor de overwinning in Portugal... dit jaar zou het wel eens kunnen gaan om Australië's nieuwste doorbraak surfer Ethan Ewing die hoopt uit te dagen onder het toeziend oog van meervoudig wereldkampioen en landgenoot Mick Fanning. Maar na een lastige eerste paar evenementen zijn onze ogen gericht op de halve finalist van vorig jaar, Italo Ferreira. Wie het ook is die het stokje overneemt voor Billabong, het zou geen verrassing zijn om een van hun hoogwaardige Furnace of Revolution wetsuits met ongelooflijke Airlite 4D buitenkant op het strand te zien rijden.
ONEILL Heren Hyperfreak Comp 4/3mm Ritsloos Wetsuit

Iets van een slapende reus (letterlijk), je kunt Jordy Smith nooit uitsluiten - een belangrijk resultaat voelt altijd om de hoek voor de grote man. O'Neill's nieuwste versie van het Hyperfreak Comp wetsuit met ongeëvenaard Technobutter 4 neopreen is geen onbekende in kouder water en kan de Zuid-Afrikaan de voorsprong geven die hij nodig heeft.
ONEILL Womens Hyperfreak+ 4/3mm Chest Zip Wetsuit

De rookie Caity Simmers zit net boven het tussenseizoen en zorgt voor opschudding in haar eerste jaar op de Tour. Ze ziet er comfortabel en gevaarlijk uit en we kijken ernaar uit om te zien wat ze kan produceren tijdens de Europese ronde. Caity heeft de luxe optie van O'Neill's Hyperfreak+ wetsuit, het hoogwaardige TB4X neopreen is zo rekbaar dat het

Updated on 20th April 2023

Originally published on 7th March 2023 in Surfing

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.