De grote Black Friday Sale eindigt in
Winkel nu

Over ons

Wij houden van watersport! We zijn surfers, zeilers en kajakkers, dat is de reden waarom we doen wat we doen. Onze zomer is te kort! Watersports Outlet biedt u de kleding aan uw watersporten uit te breiden gedurende het hele jaar.

Staff group photo

We zijn de grootste in Europa

Sinds 2004 heeft Watersports Outlet uitgegroeid van een bescheiden begin als een twee-man operatie, in Europa grootste leverancier van watersport kleding en uitrusting. Vorig jaar vierden we de scheepvaart meer dan een miljoen bestellingen sinds we begonnen 15 jaar geleden. Hoe hebben we het? Door het aanbieden van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen, terwijl met de beste klantenservice in het bedrijf.

U kunt winkelen met een gerust hart zoals we hebben meer dan 100.000 artikelen in voorraad en hebben verscheept meer dan 1 miljoen opdrachten - dat is meer dan anderhalf miljoen producten - over de hele wereld sinds 2004.

Our Team

Customer Service is in onze kern

Of je nu een beginner op zoek naar een instapmodel wetsuit, het kopen voor een vriend, of een semi-pro op zoek voor de juiste versnelling om je spel. We zijn hier om u te helpen de beste producten aan uw behoeften.

We bedoelen het! Fellow dedicated watersportliefhebbers wachten bij de telefoon, via e-mail met een snelle reactie of in persoon in onze showroom. Van het plaatsen van uw bestelling, om advies te dragen van het - Watersports Outlet zijn met u allen de weg.

Our HQ

We verzenden van onze eigen lokalen

Hoe kunnen we bieden de beste producten tegen de laagste prijs? In tegenstelling tot de meeste online retailers, hebben we een enorme hoeveelheid voorraad. Dit betekent dat we kunnen het schip de allernieuwste producten uit de top fabrikanten rechtstreeks vanuit ons magazijn naar uw deur ongelooflijk snel!

We hebben ook nu rechtstreeks verzenden naar onze Amerikaanse klanten uit onze Amerikaanse magazijn in Traverse City, Michigan.

Iets voor alle budgetten

We zijn uw online 'one stop shop' - niet alleen gericht op wetsuits, maar alle essentiële watersporten kleding en uitrusting. Van UV Rash vesten voor bescherming tegen de zon, om wetsuits en drysuits voor thermische beveiliging, die elk lid van uw gezin.

Evenals kous gloednieuwe producten uitgerust met de nieuwste technologie, ga naar de verkoop en de klaring secties voor einde van de lijn, langs het seizoen koopjes en magazijn seconden.

Our Showroom

Onze winkel

Bezoek onze winkel om te winkelen van 1000's van producten en krijgen advies van onze in-store experts. We zijn gewoon op uur rijden van Londen, en één minuut van het strand!

Watersports Outlet (B2C Distribution Ltd)
The Gunnery Drill Shed,
Chapel Road, Shoeburyness,
Essex. SS3 9SL, United Kingdom

Onze bijdrage voor de Ocean

We begrijpen dat het onze verantwoordelijkheid als duurzaam en groen mogelijk te zijn bij het helpen van onze klanten het meeste uit hun tijd op het water. Lees meer over de stappen die we nemen om bescherming van onze oceanen.

Wij leveren wereldwijd

Volledige lijst van landen

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.