Rip Curl Mens Dawn Patrol Warmth 5/3mm Chest Zip Wetsuit

Year: 2021Model: WSM9GMKleur: Black
Warmth

Stretch

De Rip Curl Dawn Patrol Warmte is een gloednieuwe toevoeging in het assortiment voor dit seizoen, met een volledig flash droge voering aan de voorkant van het pak, die ongelooflijke warmte biedt tijdens die koudere sessies! Echt het ultieme all-round wetsuit dat de kenmerken van een toppak combineert voor een voordelige prijs. Of je nu gaat surfen of er elk weekend op uit gaat, dit pak heeft je bedekt met zijn E5 neopreen en E5 Flash Lining, plus het hele pak is gelijmd en blindgestikt met naadband voor sterkte. Warmte, stretch en flexibiliteit voor een geweldige prijs.

  • E5 Neopreen - Hoge rekbaarheid en lichtgewicht. 30% meer stretch in vergelijking met E4
  • E5 Flitsvoering - op borst- en rugpanelen. Warm, comfortabel en droogt snel.
  • E5-tape - bedekt 3/4 van het wetsuit. Sterk en duurzaam.
  • GBS-constructie - Het hele pak is gelijmd en blindgestikt.

TEMPERATUURGIDS:

Standaard Levering

6,95 € of GRATIS bij aankopen van meer dan 99 €.

  • Levering tussen 5-8 werkdagen.
  • Bestellingen worden rechtstreeks vanuit ons EU-magazijn verzonden, ondersteund door ons magazijn in het VK.
  • Levering in samenwerking met UPS.

Bestellingen die op zaterdag, zondag en feestdagen geplaatst zijn, worden normaal gesproken de volgende werkdag verzonden. Onvoorziene weersomstandigheden kunnen onvoorziene vertragingen veroorzaken. Traceergegevens zijn soms niet beschikbaar voor sommige bestellingen.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.


Snelle Links

Internationale verzendkosten
Restituties en garantie
Retourneren
FAQ
Neem contact op

Retours

  • Gelieve het item binnen de 60 dagens na aankoop ongebruik en in de originele verpakking terug te sturen.

Dringende vervangingen

Indien een vervanging dringend is, is de snelste oplossing het item opnieuw online te bestellen en daarna het bestaande item terug te sturen voor terugbetaling. Voor retours die buiten deze criteria vallen, kunt u bellen naar onze klantendienst op het nummer 0044 1702 295678 of via e-mail op [email protected]

Terugbetalingen

Producten die binnen onze 60 dagen retourbeleid worden teruggestuurd, worden geinspecteerd en terugbetalingen zullen op de dag van aankoop worden uitgevoerd. Leverkosten zullen niet worden terugbetaald, in navolging van de The Consumer Contracts Regulations wet van 2013 (die de UK Distance Selling Regulations vervangt). Klik hier voor meer details.

Klant kocht ook

close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.