2024 Nookie Turbo Whitewater Jacket LAVA RED / CHARCOAL GREY JA10

Nookie Turbo Whitewater Jacket

300,99 €
Vind uw maat
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: JA10Kleur: Lava Red / Charcoal Grey

Volledig droge hals en manchetten van dubbel latex en neopreen. EvoTX 4ply waterdicht en ademend jack.

De Nookie Turbo Jacket volgt dezelfde hoge specificaties als de Nookie Charger Drysuit. Het maakt gebruik van de sterke Nookie EvoTX4 (4ply) stoffen in twee gewichten. Het zwaardere gewicht (500D Nylon) is net zo sterk als Cordura en wordt gebruikt in alle gebieden met hoge slijtage; ellebogen, knieën en manchetten. Beide gewichten stof zijn duurzaam, waterdicht en ademend, maar toch flexibel en comfortabel om te dragen met een duurzame waterafstotende coating.

De dynamische ergonomische snit is speciaal ontworpen voor kajakken. De naadloze peddelzones zorgen voor onbeperkte bewegingsvrijheid met de extra bonus van duurzaamheid in de gebieden met veel slijtage.

De dubbellaagse latex en neopreen hals en manchetten zorgen voor een droge afsluiting met de dubbele taille tunnel. Dit biedt een betere droge afsluiting in een kajak met een spraydeck. De buitenste taille is diep sharkskin gevoerd neopreen voor grip met low snag velcro verstellers en shockcord en lock voor een extra veilige pasvorm.

Het Nookie Turbo Jacket is een fantastische keuze in combinatie met de Nookie Pro Bib Trousers - Double Waist. Samen kunnen ze een bijna droog pak creëren met de meer nuttige veelzijdigheid van een jas en een broek.

  • Waterdicht en ademend 4ply jack
  • 4ply stof 160D Nylon - 20.000 W/P / 5.000 MVP - soepel en zacht om aan te raken
  • Versterkte 4ply stof 500D Nylon- 20.000 W/P / 3.000 MVP - op de zwaar belaste plaatsen; ellebogen, knieën en manchetten
  • Hydrofoob en hydrofiel gecoat met duurzame waterafstotende laag (DWR)
  • Anatomische dynamische snit, ideaal voor rotaties van het bovenlichaam bij het kajakken
  • Naadloze onderarmen voor comfort en duurzaamheid
  • Binnenste latex nek en pols manchetten
  • Neopreen nek en pols manchetten voor bescherming en extra afdichting
  • Dubbele taille tunnel
  • Easy-On stoffen binnentaille
  • Verstelbare buitenste taille buis met power-up klittenband en shockcord lock
  • Waterdichte taping van duikkwaliteit op alle naden
  • Retro-reflecterende details

Gemaakt in Cornwall, Groot-Brittannië

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info



Klant Kocht Ook



close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.