Harken T2 Soft Attach Ratelblok

Harken T2 Soft Attach Ratelblok

104,99 €
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 2159 (40mm) / 2160 (57m)Kleur: Black

De gepatenteerde T2 Ratchamatic is Harken's nieuwste blok met het styling- en soft-attachment-systeem van de T2-lijn.

Het gewicht van dit blok met hoge sterkte is slechts een paar gram. Dit is te danken aan de samengestelde, met vezels versterkte zijplaten, de hardcoating geanodiseerde aluminium schijf, een lichtgewicht soft-attach en een minimum aan bewegende delen in het ratelmechanisme. Alle T2-blokken worden vastgesjord of gesplitst door het dragende midden van het blok, waardoor de belastingen op de zijplaten afnemen en fungeren als een veiligheidsback-up voor het systeem. Door middel van sjorren kan de pal in de buurt van het dek worden ingesteld. Sjorren of splitsen biedt een verscheidenheid aan opties om het blok op precies de juiste hoogte te bevestigen om een eerlijke voorsprong te behouden.

Druk op de lijn grijpt in op het ratelmechanisme, dat naadloos schakelt van vrijlopend naar ratelmodus. Ongeladen hoofd- en fokfolders lopen vrij rond tijdens markeringsrondes en asymmetrische spinnakerbladen zijn direct vrij tijdens jibes. T2 Ratchamatic-blokken zijn duidelijk gemarkeerd met richtingsmarkeringen met hoog contrast voor een juiste inscheer- en trimrichting.

Gebruik voor grootschoot en spinnaker systemen op beachcats, zwaardboten en sportboten.

Een lengte Spectra®-lijn met een polyester kap is inbegrepen.

Spectra is een gedeponeerd handelsmerk van Honeywell International, Inc.

Blok (mm) Sheave (mm) Lengte (mm) Gewicht (g) Max. Lijndiameter (mm) Max. Werklast (kg) Brekende belasting (kg)
40 40 57 25 10 136 454
57 57 79 71 10 227 907

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.