Het leveren van de producten die u nodig heeft

Of u nu een surfschool, jachtclub of reddingsdienst bent, onze specialisten zullen met u samenwerken om de producten te leveren die u nodig heeft. Profiteer van persoonlijke kortingen, snelle verzending en toegewijd accountbeheer.
discount

Zakelijke kortingen
Op elkaar gebaseerd

local_shipping

Prioritai verzending
en snelle verzending

supervised_user_circle

Toegewijde accountmanager
elke stap van de weg

comments_disabled

Geen contracten
en geen inschijf kosten

Hoe het werkt

Bijwerken


Ons team zal uw account snel verifiŽren en instellen.

Bestellen


Laat ons uw wensen weten.

Leveren


Wij zullen u op de hoogde houden.

Meest gestelde vragen

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig, u hoeft alleen een online formulier in te vullen, uw gegevens worden geverifieerd door onze toegewijde accountmanagers die dan contact met u opnemen om de voordelen uit te leggen. U kunt bulkbestellingen plaatsen, op maat gemaakte offertes ontvangen en profiteren van prioritaire verzending en snelle verzending.

Hoe vraag ik een zakelijk account aan?

Het is gemakkelijk! Wij hebben eerst wat informatie van u nodig, vul ons online formulier in en onze accountmanagers nemen contact met u op om u meer over de voordelen te vertellen.

Kom ik in aanmerking voor een zakelijke rekening?

Bedrijven van over de hele wereld kunnen hier bij WSO een handelsaccount aanvragen. Van zeilscholen en jachtclubs tot reddingsdiensten. U komt mogelijk in aanmerking voor een handelsaccount; het enige wat u hoeft te doen is ons online formulier in te vullen en onze toegewijde accountmanagers nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Zijn er inschrijfkosten?

Nee, er zijn geen inschrijfkosten en u hoeft geen contract te ondertekenen.

Komt er een minimale besteding?

Om te kunnen profiteren van korting op bulkbestellingen, geldt een minimale besteding van 200 € per bestelling. Wanneer uw account geverifieerd is en u ingelogd bent klaar om uw bestelling te plaatsen, kunt u een offerte aanvragen via het Ďofferte-aanvraagformulierí in uw account.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Dat is makkelijk, als u in uw account gelogd bent ziet u de mogelijkheid om een ??offerte aan te vragen. Dit leidt u naar ons online offerteaanvraagformulier en u kunt het gewenste product, de maat en de gewenste hoeveelheid specificeren. Uw aanvraag wordt beoordeeld door uw toegewijde accountmanager.

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.