2023 Zone3 Cosmic 3.0 Strapback-zwempak Voor Dames Sw20wcsb120 - Navy / Blauw / Wit

ZONE3 Cosmic 3.0 Strapback-zwempak Voor Dames / Blauw / Wit

45,00 €26,99 €(bespaar 18,01 €)
Vind uw maat
Levering in 5-7 werkdagen

- Productinformatie

Model: SW20WCSB120Kleur: Blue/Navy/White

Ontdek hier de WSO zwemgidsen

De Zone3 Strap-Back collectie is ontworpen om te voldoen aan de eisen en ontberingen van dag in dag uit trainen. Het eigentijdse open rugontwerp biedt volledige bewegingsvrijheid en de enkelvoudige bandjes zorgen voor een comfortabele en ondersteunende pasvorm. De beenhoogte is gemiddeld hoog voor een optimale bedekking met behoud van de eigentijdse styling.

Onze zwemkleding won de 220 Magazine's Best Value award met een waardering van 86% "Er is altijd een favoriet pak in deze tests waar we steeds weer naar grijpen als de belangrijkste tests gedaan zijn - en deze keer was het dit opvallende pak van Zone3. De pasvorm was comfortabel en wist precies de delicate balans te vinden tussen een goed uiterlijk en net genoeg bedekking (niet te krenterig of te frummelig)."

DE DETAILS:

  • Ontwerp met open rugband.
  • Winnaar van 220 Magazine Best Value award.
  • Dubbel gevoerde binnenkant.
  • Halfhoge beenuitsnijding.
  • 100% chloorbestendig.
  • UV-bescherming (UPF 50+)
  • Snel en toch comfortabel ontwerp.
  • Duurzame stoffen die bestand zijn tegen dagelijks zwemmen en wassen.

De collectie is gemaakt van een combinatie van stoffen om ervoor te zorgen dat het weinig water vasthoudt, duurzaam is en een goede bedekking heeft. De belangrijkste stof heet XFINITY, die 100% chloorbestendig is en exclusief in Italië wordt gemaakt. Deze stof heeft een fantastische vormvastheid, is ademend, sneldrogend en biedt UV-bescherming (UPF 50+). Ideaal voor frequente zwembadsessies of strandkleding.

Het Strap Back ontwerp heeft een stijlvolle open snit die de zwemmer maximale bewegingsvrijheid geeft over de schouders en rug. De halfhoge pijpjes zorgen voor een comfortabele en eigentijdse pasvorm. Discrete overlocknaden zorgen voor een naadloze uitstraling en een lichtgewicht gevoerde binnenkant is toegevoegd voor ondersteuning, bedekking en comfort naast het lichaam.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info


Meer Zoals Dit




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.