2023 Xcel Dames Axis X X2 5/4mm Borst Ritssluiting Met Capuchon Wetsuit XW21WT54ZSH0 - Black

Xcel Dames Axis X X2 5/4mm Borst Ritssluiting Met Capuchon Wetsuit

369,95 €239,99 €(bespaar 129,96 €)
Vind uw maat
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Model: XW21WT54ZSH0Kleur: Black
Warmth
Stretch

De Axis X is een van Xcel's wetsuits met de beste prijsstelling, maar is absoluut niet goedkoop en kan zich zelfs meten met een aantal high-end wetsuits van andere merken. Het beschikt over Xcel's originele ontwerp met ritssluiting aan de voorkant en een klassieke snit die vergelijkbaar is met het Xcel Infiniti model met een iets ander ontwerp van het bovenlichaamspaneel.

De gelijmde en blind gestikte naden in het bovenlichaam hebben een extra niveau van bescherming met een S-Seal, een vloeibaar rubberen Poly-Urethane, aangebracht op de buitennaad die een waterdichte barričre creëert waardoor lekken worden voorkomen. De S-seal in combinatie met het gladde huid borst- en rugpaneel zorgen voor een zeer windbestendig wetsuit.

De Axis X is een uitstekende multi-sport optie voor surfen en windsporten zoals kite, wing of zelfs SUP, waarbij je meer tijd boven water doorbrengt met langdurige blootstelling aan koude wind. De Axis X heeft ook een waterdichte rits en milieuvriendelijk neopreen op basis van kalksteen dat superzacht en lichtgewicht is.

Aan de binnenkant loopt een plucheThermolite infrarood voering van borst tot enkel die zeer zacht is tegen je huid. Omdat de buitenkant van het wetsuit volledig is afgedicht, is de interne taping alleen op het onderlichaam en met spot taping op de bovenste spanningspunten van het wetsuit voor extra flexibiliteit.

Als je op zoek bent naar een zwaar wetsuit met allround prestaties en een betaalbaar prijskaartje, dan is de Xcel Axis X het wetsuit voor jou.

DE DETAILS:

  • NIEUW PLUCHE THERMO LITE INFRAROOD BORST TOT ENKEL
  • 100% HOOGWAARDIGE STRETCH
  • SUPERPRENE
  • JAPANS KALKSTEEN
  • NYLON KRAAG
  • DOPE-DYE GARN
  • ONTWERP
  • WATERDICHTE RITS
  • ONTWORPEN PASVORMSYSTEEM

CONSTRUCTIE

  • DRIEVOUDIG GELIJMDE EN BLIND GESTIKTE NADEN
  • "S" SEAL BOVENLICHAAM
  • FUSIONX GETAPET ONDERLICHAAM
  • LIJM OP WATERBASIS

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Buying guides

+ Meer info


Meer Zoals Dit




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.