2024 Voited Uniseks Kamerjas / Poncho V22un01podr - Moment Camo

Voited Uniseks Kamerjas / Poncho

154,99 €124,99 €(bespaar 30,00 €)
Vind uw maat
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: V22UN01PODRKleur: Moment Camo

Maximaliseer je buitenavonturen met de geïsoleerde en waterbestendige persoonlijke schuilplaats. Buiten omkleden, binnen - Met de VOITED Change Robe kun je meer doen waar je van houdt terwijl je droog en warm blijft, waar je ook gaat en wat voor weer het ook is.

Met lange mouwen en oversized zodat je je gemakkelijk kunt omkleden waar je ook bent. De 100% gerecyclede 50D Ripstop stof gecoat met 18.000mm waterdichtheid aan de binnenkant en de Bionic Finish®Eco - Fluor Free waterafstotende afwerking aan de buitenkant fungeert als je persoonlijke schuilplaats. De toegevoegde laag synthetische isolatie aan de binnenkant, samen met de combinatie van Microfleece voering en de extra CloudTouch™ isolatie in het lendengebied, houden je warm en comfortabel in elk klimaat.

PRODUCTDETAILS EN PASVORM

  • Microfleece body om water af te voeren en voor een snelle droging
  • CloudTouch™ isolatiepaneel voor extra warmte op de onderrug
  • Verstelbare met Polar Fleece gevoerde capuchon
  • Polar Fleece gevoerde capuchon en armen
  • Omkeerbare YKK rits over de hele lengte
  • Borstzak met rits en binnenvoering
  • Cargozakken met voorflap zorgen voor voldoende en toegankelijke opbergruimte
  • Interne telefoonzak met rits
  • Gelaste manchetten met verstelbare klittenband polsbanden

Gewicht:

  • S 1340g /2.95 lbs
  • M 1490g /3.28 lbs
  • L 1620g / 3.57lbs
  • Xl 1760g / 3.88lbs

Pasvorm;

  • Oversized lichaam en armen om gemakkelijk binnen te wisselen of gewoon bovenop je wetsuit te dragen als extra persoonlijke beschutting.

STOF EN TECHNOLOGIE

We hebben 100% gerecyclede 50D Ripstop stof gebruikt met 18.000mm waterdichtheid aan de binnenkant en de Bionic Finish®Eco - Fluor Free waterafstotende afwerking aan de buitenkant.

Een gewatteerde tussenlaag van 3D synthetische Featherlight gerecyclede vezels voor extra isolatie:
Lichaam (100gr / 0.22lbs per vierkante meter)
Armen (40gr / 0.09lbs per vierkante meter)

Sneldrogende, absorberende microfiber fleece voering aan de binnenkant voert vocht af.

DUURZAAMHEID

Voited DryCoats worden gemaakt met behulp van innovatieve materialen, maar zonder kosten voor de planeet. Elke Change Robe bestaat uit 94 gerecyclede plastic flessen door de belangrijkste gerecyclede Ripstop Repreve® stof. Voor extra wind- en waterbestendigheid wordt de Bionic Finish®Eco Fluor Free finish gebruikt. Dit is de eerste plantaardige, niet-gefluoreerde stofbehandeling uit hernieuwbare bronnen voor duurzame waterafstoting en wordt vervaardigd met 60 procent grondstoffen uit hernieuwbare bronnen. De gebruikte isolatie is 100% gerecycled polyestergaren van SUGENRO.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info


Meer Zoals Dit




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.