Red Paddle Co 11'0 Sport Stand Up Paddle Board , Tas, Pomp, Peddel En Riem - Hybrid Stoer Paars Pakket

Red Paddle Co 11'0 Sport Stand Up Paddle Board , Tas, Pomp, Peddel En Riem

1349,00 €914,99 €(bespaar 434,01 €)
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Model: 001-012-002-0011

De drop-top roadster van ons SUP-assortiment, het 11'0'' Sport opblaasbare paddleboard is gebouwd voor snelheid en prestaties. Je voelt de wind in je gezicht terwijl je over het water glijdt op dit hoogwaardige opblaasbare paddleboard. Het is ideaal voor peddelaars die hun peddelspel willen verbeteren - perfect om op te klimmen vanaf een allround board, zoals de 10'6? Ride. De 11'0? Sport SUP is ontworpen voor de meer ervaren vaarder, met een focus op snelheid en dynamische prestaties (hoewel het geen raceboard is).

De Speed Tail, deze functie is te vinden in ons Sport-assortiment en biedt verbeterde snelheid en wendbaarheid. De rubberen rand op de staart helpt bij het vrijgeven van water en verhoogt de snelheid. De slanke vorm van de 11' Sport snijdt gemakkelijk door het water en het uitgetrokken neusgedeelte laat je meer glijden over het water. Alle sportboards worden geleverd met een duurzame vin - die gemakkelijk met de hand in de vinbox kan worden gestoken en op zijn plaats wordt vastgezet met een vingerbout.

De 11'0? biedt snelle inflatie en geweldige prestaties op vlak water voor rijders tot 90 kg/198 lb. Als je op zoek bent naar iets meer stabiliteit, dan is de 11'3? Sport zeer geschikt voor een iets grotere rijder. Of wil je iets voor langere toertochten, kijk dan eens naar onze 12'6? Sport.

DIMENSIES

  • Lengte - 11'0"
  • Dikte - 4,70 "
  • Inhoud - 234L
  • Gewicht - 10.45KG
  • Breedte - 30"
  • Zakformaat - 134L
  • Peddel - 3-delig met nylon blad, koolstof/glasvezel schacht



NIEUWE! VERBETERDE RSS-BATTENS
Nu in een felle kleur zodat ze niet vergeten kunnen worden bij het opzetten, afgeronde voorrand voor meer gemak van inbrengen en nieuw puur materiaal dat duurzamer en ook recyclebaar is. De ergonomische buisvormige handgrepen geven een gedempte, comfortabele grip bij het dragen van je board.

NIEUWE! VERSTELBAAR CARGO SYSTEEM
Een nieuw en verbeterd bagagesysteem heeft een verstelbare bungeeband en twee platte elastische banden. Een vergrendelingssysteem met dubbele d-ring maakt eenvoudige aanpassing en ontgrendeling mogelijk en de kleine lus is ideaal voor het opbergen van waterflessen.

NIEUWE! ATB TRANSFORMATORZAK
Introductie van een totaal nieuw ontwerp van onze all-terrain rugzak die een zakloos draagsysteem biedt. Dit skeletsysteem betekent dat je toegang hebt tot meer afgelegen waterwegen zonder dat je een grote tas nodig hebt en je hoeft alleen maar de banden en je pomp te pakken. Bij gebruik van de tas maken grote wielen voor alle terreinen het hanteren van ruig terrein een fluitje van een cent en het doordachte antropometrische ontwerp kan volledig worden aangepast aan uw lengte, zodat u maximaal voor uw lichaam kunt zorgen terwijl u belast bent. In de grote buitenvakken passen alle benodigdheden die je snel kunt pakken en een binnenvak met klittenband zorgt ervoor dat je peddelblad veilig is opgeborgen. Het interieurmateriaal heeft een stijlvol rood herhaalpatroon en de waterbestendigheid minimaliseert opdringerig vocht. Extra interne opbergruimte voor kleine spullen en om je servicekit bij de hand te houden.

Opblaasbare SUP's zijn ontworpen om probleemloos te zijn, maar zoals alles, hebben ze af en toe wat aandacht nodig. We hebben een handige blog samengesteld over algemeen SUP-onderhoud met de basisprincipes die je moet weten om je SUP gebruiksklaar te houden! Lees hier hoe u het meeste uit uw SUP kunt halen.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info


Meer Zoals Dit




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.