2024 Orca Heren Vitalis Thermal Rug Ritssluiting Open Water Swim Wetsuit NN2U - Black

Orca Heren Vitalis Thermal Rug Ritssluiting Open Water Swim Wetsuit

424,99 €
Vind uw maat
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: NN2UKleur: Black

Bekijk hier de WSO zwemgidsen

De Vitalis Thermal is een thermisch geïsoleerd wetsuit voor open water zwemmers. Het combineert specifieke technologieën voor warmtebehoud zoals de Thermal X-technologie en afdichtingstechnologieën zoals een tweede laag "batwing" neopreen, die voorkomt dat er water in de rits en het nekgedeelte komt. De panelen met een hoge dikte geven de zwemmer een uitstekend drijfvermogen dat hem helpt energie te besparen tijdens sessies in koud weer.

Er zijn specifieke technologieën toegepast op dit wetsuit om het drijfvermogen te verbeteren

In de romp zorgt de Yamamoto 39 technologie, die tot 4,5 mm dik is, voor maximale thermische isolatie waar dat het meest nodig is, zonder de positie van de zwemmer te beïnvloeden of de bewegingsvrijheid te beperken. Dit materiaal biedt 84,5% meer isolatie in vergelijking met het niet dragen van een wetsuit. Deze hoogwaardige Thermal X binnenvoering houdt warmte efficiënter vast dan andere conventionele binnenstoffen. Het is ook comfortabel en voelt zacht aan.

DE DETAILS:

  • Thermische Isolatie: De uitstekende thermische eigenschappen van dit wetsuit zijn bereikt door de constructie van tot 5 mm dikke panelen in combinatie met de Thermal X binnenvoering.
  • Bovendien voorkomt de "Batwing" capuchon het binnendringen van koud water via de nek en rits, voor een beter behoud van lichaamswarmte.
  • Elasticiteit: 39+ en 39FS technologieën zijn verwerkt in de schouders en oksels om de elasticiteit van dit wetsuit te verbeteren.
  • Hoog en neutraal drijfvermogen: De panelen met hoge diktes in de romp zorgen voor een hoog drijfvermogen en meer veiligheid in open water.
  • De Thermal X binnenstof is zacht en comfortabel en biedt veel comfort bij het zwemmen in koud water

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Buying guides

+ Meer info


Meer Zoals Dit




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.