2024 Orca Heren Athlex Flex Triathlon Wetsuit MN55TT43 - Blue Flex

Orca Heren Athlex Flex Triathlon Wetsuit

344,99 €
Vind uw maat
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: MN55TT43Kleur: Blue Flex

Bekijk hier de WSO Swim Guides

Het nieuwe Athlex Flex triathlon wetsuit biedt een combinatie van hoge elasticiteit en neutraal drijfvermogen, voor zwemmers die een goede positie in het water kunnen handhaven zonder extra drijfvermogen. Het dunne materiaal in het bovenlichaam en het middelzware materiaal in de benen resulteren in een wetsuit dat maximale bewegingsvrijheid biedt.

DE DETAILS:

  • HOGE ELASTICITEIT
    Met de Athlex Flex kun je tijdens je volgende triatlon zwemmen zonder beperkingen en met totale bewegingsvrijheid. Dankzij de materialen in de schouder-, arm- en rugzone heeft het wetsuit een hoge mate van elasticiteit in het bovenlichaam.

  • NEUTRAAL BUOYANCIE
    Als je je zwemtechniek onder de knie hebt en ervaring hebt in open water, kun je dankzij het neutrale drijfvermogen van dit wetsuit je natuurlijke lichaamshouding in het water behouden, zodat je bij elke slag alles kunt geven.

  • HYDRODYNAMIEK
    De materialen van dit wetsuit zijn behandeld met SCS-technologie die de hydrodynamica verbetert. Dit helpt je snelheid in het water te verhogen zodat je optimaal kunt presteren in het zwemgedeelte van je volgende triatlonwedstrijd.
  • REINIGING
    Neopreen kan beschadigd raken door overtollig zout of andere chemicaliën zoals chloor bij gebruik in zwembaden. We raden aan om je wetsuit na gebruik met veel water te wassen. Je kunt een kleine hoeveelheid neutrale pH-zeep gebruiken en het daarna uitspoelen.
    Als het pak schoon is, voorkom dan dat het te veel vocht vasthoudt. Laat het pak buiten of in een geventileerde ruimte binnen aan de lucht drogen, ergens waar het niet direct aan zonlicht wordt blootgesteld omdat dit de materialen kan beschadigen.

  • OPSLAG
    Als je je wetsuit op de juiste manier opbergt, kreuken de materialen en naden niet en komen ze niet te lang onder spanning te staan. Het voorkomt ook dat het materiaal kreukt, wat zowel de duurzaamheid als het uiterlijk van het wetsuit kan aantasten.
    De beste manier om een wetsuit op te bergen is om het gedrapeerd vanaf de taille op te hangen, zodat er geen spanning staat op de meest kwetsbare delen zoals de schouders en armen.
    Voor wetsuits met zeer flexibele schouders (Apex Flex of Apex Flow) is het belangrijk om ze niet vanaf de schouder aan een hanger te hangen, omdat dit de elasticiteit na verloop van tijd aantast. Voor de rest van de modellen kan een brede hanger worden gebruikt, zolang het wetsuit niet wordt belast in het schouder- of nekgedeelte.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Buying guides

+ Meer info


Meer Zoals Dit




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.