2024 Gill Aqua Parker Change Robe 5024 - Bluejay / Dark Navy

Gill Aqua Parker Change Robe

184,99 €165,99 €(bespaar 19,00 €)
Kleur: Bluejay / Dark Navy
Vind uw maat
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 5024Kleur: Bluejay / Dark Navy

Onze Aqua Parka omkleedjas is waterdicht, winddicht en ademend en is ontworpen voor onze ontdekkingsreizigers, met maximale bescherming en gemak in gedachten.

De Aqua Parka is opzettelijk oversized. Hij is zo ontworpen dat je je armen naar binnen kunt trekken om je om te kleden.

De stof heeft een volledig waterdichte buitenkant met stikselloze, gelaste naden en heeft volledige 4-weg stretch, waardoor hij ideaal is voor het aan- en uitkleden. De high loft thermische voering voert niet alleen water en vocht van de huid af, maar houdt je ook warm als je hem over natte kleding draagt. De armen over de hele lengte met verstelbare manchetten en ruime pasvorm in combinatie met de tweeweg YKK rits bieden volledige bedekking, zodat je je overal gemakkelijk kunt omkleden!

Je hebt je handen vrij met meerdere opbergzakken - waaronder een interne zak met rits voor je waardevolle spullen en een grote interne opbergzak voor andere onopvallende items. Voor meer draagbaarheid kun je hem naast het aankleedkussen gebruiken en gemakkelijk opvouwen in de Wet Bag. Een geweldige aanvulling op ons assortiment verschoningsproducten, zodat je het hele jaar door in elke omgeving kunt blijven genieten van de activiteiten waar je van houdt.

Let op: De Aqua Parka is opzettelijk te groot. Hij is zo ontworpen dat je je armen naar binnen kunt trekken om je om te kleden. Als je de Aqua Parka koopt, baseer je keuze dan op je borstomvang en lichaamslengte.

DE DETAILS:

  • High loft thermische fleece voering om je warm te houden, zelfs als het nat is.
  • Lange lengte en ruime pasvorm voor volledige bedekking en om je te kunnen omkleden.
  • Handwarmerzakken.
  • Interne zak met rits en grote interne opbergzak.
  • Verstelbare manchetten. 2-weg rits.
  • Waterdicht, ademend en winddicht omhulsel.
  • Gelaste naden voor een permanente waterdichte afwerking.
  • Afveegbare stof die geen water vasthoudt.

MATERIALEN:

  • Shell/voering - 100% polyester

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info


Meer Zoals Dit




close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.