2024 Gear Aid Nat & Drysuit Shampoo 15ml Reisverpakking Ga-gawsf

Gear Aid Nat & Drysuit Shampoo 15ml Reisverpakking

2,99 €

- Productinformatie

Year: 2024Model: GA-GAWSF

Verleng de levensduur van neopreen zonder het te beschadigen met Revivex Wetsuit en Drysuit Shampoo. Chloor- en zoutschade kunnen dure pakken na verloop van tijd aantasten. Was organische resten zoals algen en bacteriën weg met deze reinigings- en conditioneringsformule. Spoel neopreenpakken ermee af om ze soepel te houden en fris te laten ruiken. Het is ook veilig te gebruiken voor neopreen booties, handschoenen en zelfs GORE-TEX® droogpakken. Houd uw watersportuitrusting in topvorm met Revivex Wetsuit en Drysuit Shampoo.

DE DETAILS:

  • Reinigt voorzichtig - Verwijdert schadelijke residuen en deeltjes, waaronder bacteriën en zout, zonder het neopreen te beschadigen.
  • Conditioneert - 2-in-1 formule verlengt de levensduur van het pak door het neopreen soepel en de kleuren helder te houden
  • Beschermt - Voorkomt vroegtijdige veroudering zodat de uitrusting er goed uitziet en goed aanvoelt voor jarenlang gebruik tijdens buitenavonturen
  • Geconcentreerd - Onderhoud de uitrusting met een reisverpakking van 15 ml
  • Multifunctioneel - Veilig te gebruiken op wetsuits, droogpakken, triatlonpakken, reddingsvesten, viswaden, booties en handschoenen.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.