2024 Fanatic Ripper Air 7'10" Opblaasbaar Sup Pakket - Board, Tas, Pomp & Paddle

Fanatic Ripper Air 7'10" Opblaasbaar Sup Pakket

639,99 €509,99 €(bespaar 130,00 €)
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 13200-1738Kleur: Red

Onze opblaasbare SUP's voor kinderen passen perfect bij de kracht en het formaat van de volgende generatie. Licht, sterk en makkelijk hanteerbaar, het ultieme funpakket dat ze zelf op hun fiets of skateboard naar het water kunnen dragen en makkelijk kunnen opzetten.

De 7'10" Ripper Air is de zachte en speelse allrounder, ontworpen voor gemakkelijke actie op vlak water of om voor het eerst op kleine golven te varen. Stabiel en gemakkelijk te besturen, het innovatieve ontwerp maakt hem bijzonder gebruiksvriendelijk, maximaal plezier gegarandeerd!

  • All-round ontwerp - geweldig voor beginners en gevorderden, van vlak water tot kleine golven
  • Boegvinnen - voor extra grip en drive in de golven
  • Voetpad - voetpad met diamantgroeven voor ultieme grip en comfort
  • Sleepogen - Hoogwaardige sleepogen
  • Draagbeugel - Zachte en comfortabele draagbeugel
  • Vin Ripper Air - 1x Fly 19,5 cm, 2x 6 cm gelijmd
  • Lengte - 7'10"
  • Breedte - 29" / 73,7 cm
  • Dikte - 11,5 cm
  • Volume - 138L
  • Max gewicht rijder - 55kg

DS Light: Drop Stitch Light (Pure) Technology

1 Eerste PVC raillaag
2 Tweede PVC raillaag
3 Ruitvormige voetzool
4 Sterke tarpauline laag
5 V-Drop Stitch kern

Onze enkellaags Drop-Stitch Light technologie biedt een lichtgewicht en kwaliteitsconstructie zonder diep in de buidel te tasten. Deze opblaasbare technologie wordt nog steeds geproduceerd door een van 's werelds meest gerenommeerde fabrikanten en is gemaakt met topkwaliteit materialen en productiestandaarden die je van Fanatic mag verwachten.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.