2024 Dakine Daylight Surf Noserider Day Bag 10002830 - White

Dakine Daylight Surf Noserider Day Bag

134,95 € - 169,95 €
Levering alleen in het VK en het vasteland van EuropaGratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: 10002830Kleur: White

Bescherm je waardevolle longboard-investering met de Daylight Surf Noserider boardbag. Allover 1/4-inch schuim beschermt boards tegen deuken, terwijl het hitte- en waterbestendige zeildoekmateriaal beschermt tegen de elementen en de gevoerde schouderriem helpt bij het vervoer. De Daylight Surf Noserider is verkrijgbaar in lengtes van 7'6" tot 10'2", zodat er verschillende longboards in passen. Laat je log er als nieuw uitzien en rijden met deze alledaagse surftas.

DE DETAILS:

  • Hitte- en waterbestendig zeildoekmateriaal
  • 1/4" schuimvulling
  • Zware #10 spiraalrits
  • Vinsleuf met rits
  • Gevoerde schouderriem met opbergvak
  • Was/vin zak

Onderhoudsinstructies:

Als je Dakine bagage vies wordt, raden we aan deze ter plekke schoon te maken met een milde zeep (zoals Nikwax Tech Wash), koud water en een zachte borstel. Stop je Dakine bagage nooit in een wasmachine. Zorg er altijd voor dat je Dakine bagage droog is (van binnen en van buiten) voordat je het opbergt.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.