2024 Zone3 Junior Aspect Breaststroke Rug Ritssluiting Wetsuit WS22JASP101 - Black

ZONE3 Junior Aspect Breaststroke Rug Ritssluiting Wetsuit

159,99 €
Vind uw maat
Levering in 5-7 werkdagenGratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: WS22JASP101Kleur: Black

Ontdek hier de WSO Zwemgidsen

Je zoektocht naar het perfecte schoolslagpak is voorbij. Het revolutionaire Aspect wetsuit is het eerste wetsuit in zijn soort dat open water zwemmers in staat stelt om zowel schoolslag als voorcrawl in comfort te zwemmen.

Het Aspect-wetsuit van Zone3, dat nu ook verkrijgbaar is in juniormaten, is ontwikkeld voor zwemmers die geïnteresseerd zijn in buitenzwemmen omdat steeds meer zwemmers overstappen van het zwembad naar open water. Dit wetsuit is geschikt voor de schoolslag- of voorcrawltechniek, dus perfect voor degenen die net beginnen.

De meeste wetsuits op de markt zijn alleen ontworpen voor oppervlaktezwemmen en bieden geen ruimte voor de zijwaartse beenbewegingen die nodig zijn voor de schoolslagtechniek.

Dit is waar de Aspect anders is, door gebruik te maken van een mix van hoogwaardige Aqua-X, Smoothskin en High Stretch Nylon panelen, is dit wetsuit ontworpen om een uitgebreid bewegingsbereik tussen de benen en over de borstkas mogelijk te maken.

Gemaakt van een combinatie van 1,5, 2 en 3 mm dikte kunnen de benen onder water blijven en blijft een natuurlijke schoolslag zwemhouding behouden.

DE DETAILS:

  • Specifiek ontworpen voor schoolslagzwemmen.
  • Uitstekende warmte, comfort en flexibiliteit.
  • Binnenbeenpanelen met hoge rek voor de schoolslagbeentrap.
  • Verminderd drijfvermogen onderbenen zorgt ervoor dat benen onder water blijven.
  • Een mix van SCS, Smoothskin en nylon panelen met hoge rek verminderen de weerstand.
  • Neon oranje arm manchetten voor zichtbaarheid.
  • Gemakkelijk te gebruiken neerwaartse YKK rits.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met PostNL.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Buying guides

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.