2024 Zone3 Heren Agile Swim Wetsuit WS21MAGI116 - Black / Silver / Gunmetal

ZONE3 Heren Agile Swim Wetsuit

229,99 €
Vind uw maat
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: WS21MAGI116Kleur: Black/Silver/Gunmetal

Ontdek hier de WSO zwemgidsen

Als open water zwemmen of triatlon nieuw voor je is, is het Agile Wetsuit de metgezel die je nodig hebt om je lichaam warm, comfortabel en ondersteund te houden tijdens het begin van je reis in open water.

Met een combinatie van twee, drie en vier millimeter drijfvermogenpanelen zorgt de Agile ervoor dat je lichaam gestroomlijnd blijft in het water, waardoor je minder snel vermoeid raakt en je je techniek en snelheid kunt verbeteren. In combinatie met een schouderpaneel met hoge rek voor meer flexibiliteit, verbetert de Agile de vorm nog verder door de weerstand aanzienlijk te verminderen en je potentiële bereik te vergroten bij elke armbeweging.

Daarnaast biedt de Agile ook verschillende functies die andere instap wetsuits in deze prijsklasse niet bieden. Deze kenmerken zijn onder andere

  1. Geen flatlockstiksels. De naden zijn volledig gelijmd en blind gestikt om volledige waterdichtheid, flexibiliteit en geen interne ongemakken te garanderen.
  1. Geen nylon neopreen panelen. De Agile is gemaakt van een mengsel van Speedflo en Smoothskin coatings om te voorkomen dat water in het pak dringt, het gewicht doet toenemen en luchtweerstand veroorzaakt.
  1. Zoals alle Zone3-producten is de Agile ontworpen voor snelheid encomfort , ook al zijn de materialen en dikte niet te vergelijken met die van onze hogere modellen.

DE DETAILS:

  • 2mm Flex-Fit schouderpanelen verbeteren het bewegingsbereik waardoor je energie bespaart en minder snel vermoeid raakt.
  • 2mm, 3mm en 4mm panelen zorgen voor een uitgebalanceerd profiel om het meeste uit je zwemkunsten te halen.
  • Core support drijfvermogenpanelen op de bovenbenen helpen om de benen naar het wateroppervlak te houden en zo de weerstand aanzienlijk te verminderen en energie te besparen.
  • Hoge zichtbaarheid panelen om op te vallen in het water
  • 100% Speedflo en Smoothskin coating voor waterdichtheid en minimale weerstand.
  • Volledig gelijmd en blind gestikt voor meer comfort en warmte.
  • Nieuwe Talon Resistant coating aangebracht op de voorpijp om de duurzaamheid te verbeteren en het aantal scheurtjes door vingernagels te verminderen.
  • Slimline Pro Speed Cuffs bieden superieure verwijderingssnelheid.
  • YKK rits aan de achterkant van het pak met een koord voor gebruiksgemak.
  • Milieuvriendelijk neopreen gemaakt van kalksteen en afgedankte rubberbanden vermindert het energieverbruik en de CO2-uitstoot met 200 g per pak. Het grootste deel van het neopreenproductieafval wordt gerecycled in de pakken, zodat er minder afval wordt gestort en het milieu waarin we trainen wordt beschermd.

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Buying guides

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.