2024 Spinlock Junior Deckvest Cento 100n Reddingsvest Harnas Dw-cen / Asy - Geel

Spinlock Junior Deckvest Cento 100n Reddingsvest Harnas Dw-cen / Asy

213,99 €
Gratis standaardlevering

- Productinformatie

Year: 2024Model: DW-CEN/ASYKleur: Yellow

DE DETAILS:

Ultra lichtgewicht en laag profiel - een junior opblaasbaar reddingsvest voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar met een gewicht van 20-50 kg. Al te veel jaren zijn jonge zeilers gedwongen om omvangrijke, oncomfortabele en onaantrekkelijke reddingsvesten te dragen wanneer ze op het water zijn. Upgrade de bescherming en voeg extra's toe zoals het Pylon Light? reddingsvestlicht, Lume-On? blaasverlichtingslichten, buiskap, essentials packs, handmatig schieten of AIS MOB1-eenheid, afhankelijk van uw specifieke vereisten.

Het Deckvest CENTO Junior reddingsvestharnas maakt gebruik van een watergeactiveerd UML Mk5-opblaassysteem met papieren spiraal dat gebruikmaakt van een gecomprimeerde papieren capsule die oplost als deze nat is, waarna een veer vrijkomt om de CO2-cilinder te doorboren.

  • Junior 150N categorie reddingsvestharnas (100N feitelijk)
  • 20-50 kg gewicht
  • Aanbevolen voor junioren van ongeveer 8 tot 15 jaar oud
  • Compact en lichtgewicht met nauwsluitende vorm
  • Bevestigingspunt van zacht lusharnas
  • Lichtgewicht, gemakkelijk aan te passen riem
  • Enkele kruisband
  • Automatisch opblazen ? UML Mk 5?
  • Bevestiging voor Pylon Light?
  • Bevestiging voor buiskap - Deckvest CENTO buiskap
  • Through Life Support (TLS) Registratie verlengt de productgarantie tot 5 jaar

+ Levering & retouren

Standard Verzending

6,95 € of gratis met een aankoop an meer dan 99 €.

Bezorgt binne 3-5 werkdagen met UPS.

Wij streven ernaar om bestellingen die op een zaterdag, zondag, of vakantiedag geplaatst zijn geweest, op het volgende werkdag te verzenden.
Alle bestellingen worden vanuit ons EU magazijn verzonden, maar sommige artikelen worden soms uit onze internationale magazijn verzonden. U zult hierop attent gemaakt worden tijdens afrekenen.

Internationale Levering
Zoek het land van je bestemming op in de lijst van landen waarnaar we verzenden voor meer informatie over prijzen en geschatte levertijden.


Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan contact met ons op binnen 2 weken na de verzenddatum van uw bestelling.


Retourneren & Garantie

Artikelen kunnen binnen 60 dagenn na aankoop geretourneerd worden, in een schone, onbeschadigde, ongebruikte en verkoopbare staat (inclusief originele verpakking). Elk product dat op watersportsoutlet.nl verkocht is, wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 12 maanden, tenzij anders vermeld. Bezoek onze retourspagina voor meer informatie, of om een retourzending te starten.

FedExRoyal MailUPS
VISA
Mastercard
Maestro
American Express
PayPal
AmazonPay
ApplePay
GooglePay
Bank Transfer
Carte Bancaire
iDEAL
JCB

+ Meer info





close
Loading

Visiting from United States?

US Flag Doorgaan naar NL

Your browser is extremely out of date. We strongly recommend that you try a different browser for the best experience when using our website. Close.